Mother, Kopenhagen

Kopenhagen

‘Mother’s menu aims to bring out really good simple soul food’, en dan wel zulk lekker eten waar je nooit genoeg van krijgt. In de wijk Vesterbro in Kopenhagen vestigt zich het Italiaanse restaurant Mothers.

Hip en voor iedereen toegankelijk; voor een hapje en een drankje. Of gewoon om even te relaxen – al lukt het je waarschijnlijk niet om niks te bestellen. Heerlijk brood, zuurdesem pizza’s, geroosterde vis, vlees, groenten… alles met liefde gemaakt! Met als grote trots van Mothers: de houtoven.

Mother

De ietwat ongewone wijnkaart van Mothers, bevat slechts een de keuze uit een paar wijnen. Wijn van zeer goede kwaliteit, die persoonlijk uit drie Italiaanse regio’s zijn geïmporteerd. Dat dan weer wel. Buon appetito, oftewel Nyd dit måltid!

Mother

Waar: Høkerboderne 9-15, Kopenhagen
Website: www.mother.dk
Openingstijden: Dagelijks van 11.00 tot 01.00 uur (Zondags tot 23.00 uur)

Beeld: Mother

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

1 reactie

    Leave a Reply

    Over City Style Guide

    Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

    Latest Posts
    Nieuwsbrief