Ms Crumbs: food hotspot op de Wallen

Ms Happy juice bij Ms Crumble

Ik hoor je denken: een food hotspot op de Wallen? Jazeker! Ms Crumbs is een superleuke food hotspot op de Wallen in Amsterdam. Deze bakery shop heeft van alles, van gezonde sapjes tot donuts vol suiker.

Ms Crumbs focust zich op producten van hoge kwaliteit en zorgt voor een tegengeluid op de Wallen. Verse, gezonde sapjes, zelfgemaakte wafels, broodjes, donuts en macarons, je kunt het allemaal afhalen of lekker aan een tafeltje in de winkel opeten.

Ms Crumbs

Ms Crumbs entree

Ms Crumbs is nu een paar maanden open en laat met het assortiment én de trendy uitstraling zien dat de buurt niet alleen een toeristische trekpleister is. Natuurlijk komt er weleens een toerist binnen om een wafel met Nutella, slagroom of smarties (of gewoon allemaal) te scoren, maar juist voor mensen die in de buurt wonen is het ideaal. Even snel een vers sapje of lekker broodje meenemen voor onderweg.

Als ik er op een donderdagmiddag ben, bestelt een meisje maar liefst acht keer de Ms Happy: een juice van sinaasappel, banaan, limoen en blauwe bessen. Voor haar collega’s op kantoor, vertelt ze. Het is niet de eerste keer dat ze in de winkel van La Toya komt, regelmatig haalt ze er wat lekkers. Sinds juli van dit jaar is Ms Crumbs een feit en de plannen zijn groots. La Toya is de zaak samen met haar vader gestart en er zijn nu al plannen voor meer filialen. Yes!

Brownie van Ms Crumbs

Mijn aandacht wordt direct getrokken door de Chocolate Chunk Cookies, ze zijn zo groot! Ben jij ook zo’n fan van alles met karamel en zeezout? Ga dan voor de Salted Caramel Pecan Fudge Brownie (een hele mond én buik vol) of de Salted Chocolate White Chocolate Cookie. Die moét je hebben toch?

Als je de decembermaand liever iets gezonder wilt starten, dan is er ook genoeg keuze. No worries. Naast de juices heeft La Toya ook gezorgd voor homemade sandwiches, die je ook als salade kunt bestellen. Gewoon, alles wat op het broodje zit in een verse salade. Is ontbijt ook jouw lievelingsmoment, dan heb je geluk. Want bij Ms Crumbs is een all day breakfast menu. Yoghurt met granola, vers fruit en een açai bowl sieren de kaart. Go, go, go!

Waar: Oudezijds Achterburgwal 122H, Amsterdam
Website: www.mscrumbs.nl

Beeld: CityStyleGuide en Ms Crumbs

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief