My travel year 2017

My Travel year 2017

Afgelopen jaar bezocht ik 9 landen, waar ik de leukste stedentrips had. Ik heb zoveel leuke hotspots en plekken ontdekt. Kijk je mee?

My travel year 2017
Tips voor een weekendje Groningen
#1 Groningen

Het jaar 2017 begon met een weekendje Groningen in janauri. Wat een leuke stad vol hotspots is dat. Ik maakte een artikel vol tips voor een weekendje Groningen.

Kim in Londen
#2 Londen

In maart ging ik een weekend naar Londen. Het was niet de eerste keer dat ik er was, maar wat blijft dit een toffe stad barstensvol leuke adresjes. Van de chipswinkel Hipchips tot de Camden Market.

Slapen in Parijs bij boutique Hotel Panache
#3 Parijs

In april besloten we 28 uur naar Parijs te gaan. De ene dag heen rijden, ‘s avonds slapen in het mooie boutique hotel Panache en de volgende avond weer terug. Heel leuk om even kort in een andere stad te zijn. Aanrader!

Roadtrip
#4 Roadtrip

We wilden van de zomer een roadtrip maken, maar wisten niet zo goed waarheen en waar we wilden slapen. We besloten via srprs.me een roadtrip te boeken en kwamen in Nancy (Frankrijk), Liechtenstein, Zwitserland, Italië (ook Milaan!) en Duitsland. In twee weken hebben we heel wat plekken gezien.

#5 Dubrovnik

Al jaren stond Dubrovnik op het lijstje en in augustus was het eindelijk zo ver. Het is er binnen de stadsmuren heel druk (en warm in de zomer), maar oh zo mooi. Zeker een aanrader!

Kos
#6 Kos

In oktober hielden we een chill vakantie op Kos. We sliepen in het Michelangelo Resort & Spa met infinity pool en privéstrand. Ook kun je op Kos heel erg lekker eten. Dit zijn 4x hotspots op het Griekse eiland.

House of Small Wonder Berlijn
#7 Berlijn

Berlijn wordt wat mij betreft steeds leuker hoe vaker je er komt. In november ging ik voor de derde keer en ik ontdekte heel veel hotspots. Ben jij al eens bij House of Small Wonder geweest? Zeker heengaan!

Magisch Maastricht
#8 Maastricht

Voor een leuke samenwerking bezocht ik begin december Magisch Maastricht. Binnenkort komen de leukste spots (inclusief de lekkerste Limburgse vlaai) in Maastricht online. Stay tuned!

Waar ben jij dit jaar allemaal geweest? Laat je het me weten op Instagram? Leuk!

Let’s get social!

Volg jij CityStyleGuide al op Insta Stories, Instagram en Facebook? Ik zie je daar!

Beeld: CityStyleGuide

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

1 reactie

    Leave a Reply

    Over City Style Guide

    Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

    Latest Posts
    Nieuwsbrief