New: every.day.counts, Amsterdam

every.day.counts

Modern minimalisme, dat is waar de nieuwe winkel every.day.counts voor staat. De store van het Nederlandse modemerk huist aan de Amsterdamse Kalverstraat, op nummer 177 om precies te zijn.

Op donderdag 16 oktober opende every.day.counts haar modedeuren. De winkel, een concept van Esprit, heeft een oppervlakte van 160m2 en hangt vol met items voor – hoe kan het ook anders – elke dag! De prijzen liggen tussen de €19 en €170.

every.day.counts

De webshop – die morgen opent – staat net als de winkel bomvol kwaliteitsspullen. Kleding voor vrouwen, accessoires en herenkleding; in de webshop kun je net zo goed shoppen als in de winkel zelf. Omdat every.day.counts online net zo belangrijk vindt als offline, kun je in de webshop terecht voor een digitaal stijladvies en kun je je aankopen thuis laten bezorgen of ophalen in de winkel.

every.day.counts

Waar: Kalverstraat 177, Amsterdam
Webshop: www.everydaycounts.com

Beeld: every.day.counts

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

1 reactie

Leave a Reply