New in town: The Hoxton Amsterdam

New in town: The Hoxton Amsterdam

Yes yes! Ons ‘eigen’ Amsterdam heeft een primeurtje te pakken. Op 6 juli opent namelijk het eerste Hoxton hotel buiten Londen, en wel op de Herengracht! Het vijf grachtenpanden tellende hotel beschikt over 111 kamers, verspreid over vijf verdiepingen.

Als gast van The Hoxton kun je kiezen uit een van de vijf kamertypen, van de Shoebox tot de ruime Roomy. Zie je het al voor je? Uitkijkend over de Amsterdamse grachten genieten van een gevulde koelkast, een uur lang gratis bellen én de breakfast bag met granola, yoghurt, een banaan en jus d’orange. Want ook op vakantie moeten we aan de vitamientjes denken hé.

New in town: The Hoxton Amsterdam

Alle kamers hebben een en-suite watervaldouche, maar er zijn ook kamers met een bad of zelfs een dubbele watervaldouche. In het hotel vind je ook The Apartment, deze verzameling van vijf verschillende ruimtes en een centrale keuken (mét gevulde koelkast) zijn speciaal voor bezoekers. Buren, flexwerkers, creatievelingen…iedereen kan hier neerstrijken voor een zakelijke afspraak, brainstormsessie of ‘gewoon’ een kopje koffie. ’s Avonds ontpopt The Apartment zich tot een hippe bar voor evenementen, privé etentjes en event van Hoxton.

Als eerste in The Hoxton slapen? Op dinsdag 30 juni verandert de website van het hotel in een tijdelijke digitale fruitmachine. 100 uur lang kan iedereen meespelen en kans maken op een van de meer dan 600 prijzen. Wat er allemaal te winnen valt? Onder andere een overnachting voor twee tijdens de openingsweek, een 100 euro biljet, een portie bitterballen in het nieuwe hotel. Schrijf je nu al snel in om kans te maken op deze leuke prijzen op: http://hoxton100.thehoxton.com

Waar: Herengracht 255, Amsterdam
Website: www.thehoxton.com

Beeld: The Hoxton

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

3 reacties

    Leave a Reply

    Over City Style Guide

    Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

    Latest Posts
    Nieuwsbrief