NewFysic take-away Amstelveen

NewFysic take-away Amstelveen

NewFysic heeft sinds kort een take-away vestiging in Amstelveen. Zelf volg ik het afslankprogramma van NewFysic sinds 1 mei 2017 en ben ik er nu al 10,7 kg mee afgevallen. Dus dat ik fan ben begrijp je. Vanaf nu kun je je gezonde maaltijden ook afhalen bij de afslankketen in Amstelveen.

NewFysic take-away Amstelveen

Bij het volgen van NewFysic slik je voedingssupplementen en krijg je een op maat gemaakt voedingsschema. De lekkere (en vullende) maaltijden maak je eenvoudig zelf thuis, maar hoe fijn is het dat je de NewFysic maaltijden nu ook af kunt halen bij de take-away in Amstelveen. Soms heb je nou eenmaal geen zin of tijd om zelf te koken en dan is afhalen een uitkomst. Zelf vind ik het vooral fijn dat je eenpersoonsmaaltijden kunt afhalen, omdat dat een stuk sneller en makkelijker (en misschien wel goedkoper) is dan alle ingrediënten bij de supermarkt halen. En het scheelt nog tijd ook, want je hoeft niet zelf te kokkerellen.

De nieuwe take-away heeft vis-, vlees-, en vegetarische gerechten met een culinaire twist. Natuurlijk zijn ze helemaal NewFysic proof: zo bevatten de maaltijden veel groenten en zijn ze hartstikke vers. Je kunt er bijvoorbeeld terecht voor de zalmforel met kruidensaus, kip curry, gegrilde gamba’s en Teriyaki met zilvervliesrijst. Het prijskaartje? Vanaf €6,95 per maaltijd.

P.S. Ook als je niet het NewFysic voedingsplan volgt, kun je de maaltijden gewoon afhalen hoor!

Waar: Amsterdamseweg 522, Amstelveen
Openingstijden NewFysic take-away Amstelveen: ma t/m zat: 8.00 – 17.00, di: 8.00 – 18.00 uur
Website: www.newfysic.nl

Hoe het volgen van NewFysic mij vergaat? Dat kun je lezen in mijn columns. In deze column schrijf ik over hoe ik begon, hier lees je hoeveel kg ik in een maand kwijt was en dit is mijn laatste update van voor mijn vakantie. Pssst… inmiddels is er in minder dan 3 maanden (en ook wat verjaardagen en vakanties tussendoor) al 10,7kg af. Daarover later meer!

Beeld: CityStyleGuide

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

1 reactie

    Leave a Reply