Nieuw: Fenix Food Factory

FeniksFood

Zet zeven gedreven ambachtslieden bij elkaar en je hebt een mooi, nieuw concept. Fenix Food Factory in Rotterdam is gevestigd in een loods, gevuld met allemaal kleine eettentjes. In deze verschillende food markets kun je naast boodschappen doen, ook workshops volgen en producten proeven in een heus proeflokaal.

FeniksFoodFactory

Sinds 30 mei in Fenix Food Factory een feit. Waar dit culinaire feestje te vinden is? In Fenixloods 2 op het Rotterdamse Katendrecht. Zeven verschillende winkels op 1 locatie, even voorstellen: Kaapse Brouwers is de jongste stadsbrouwerij van Rotterdam, Booij Kaasmakers (voor de lekkerste ambachtelijke kazen), bij Firma Bijten haal je unieke pathés, bij Jordy’s Bakery staat alles in het teken van smaakvol brood, CiderCider is de allereerste ciderwinkel van het land (!), altijd versgebrande koffie haal je bij Stielman Koffijbranders en bij Rechtstreex haal je producten recht van het land.

Feniks

Fenix Food Factory biedt een scala aan eerlijke producten in een fijne omgeving. De versmarkt is te bezoeken van woensdag tot en met zondag. Benieuwd naar het verhaal achter een product? Tijdens de workshops of in de proeverijen wordt je alles uitgelegd over de producten, herkomst en bereiding.

Fenix Food Factory, www.fenixfoodfactory.nl

Beeld: Britte Kastelein

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

1 reactie

    Leave a Reply

    Over City Style Guide

    Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

    Latest Posts
    Nieuwsbrief