Nieuw in Amsterdam: De Föhnbar

Nieuw in Amsterdam: de Föhnbar
Amsterdam is sinds vorige week woensdag een hele leuke hotspot rijker. Bij De Föhnbar kun je namelijk je haar laten föhnen voor slechts €30, zonder toeslagen voor langer, dikker of dunner haar. Er wordt niet geknipt of gekleurd, het gaat er alleen om het wassen en stylen van je haar. Ideaal!

Bij de nieuwe Föhnbar loop je gewoon binnen of maak je online of telefonisch een afspraak (als je van plannen houdt). Op het menu? Vijf verschillende hairdo’s waar je zelf uit kunt kiezen. Ga jij voor mooi straight up, het prachtige on the rocks, het fijne with a twist, de fashionable screwdriver of voor de sexy Pick me up? Je bekijkt de coupes hier.

Nieuw in Amsterdam: de Föhnbar

Ben je na je bezoek gelijk fan? Ga dan voor het maandelijkse abonnement waarbij je voor €55 per maand twee keer je haar kunt laten föhnen. De extraatjes zijn de standaard 10{8b2d2b7742d064625dd675e455205c9f94af408606bf9775a4446b3a4a957abe} korting op Redken-producten, een korting als je het niet kan laten om vaker dan twee keer per maand de Föhnbar te bezoeken

Feestje in het verschiet? Oud & nieuw of kerst bijvoorbeeld – just saying – dan kun je met je vriendinnen aan de bubbles en blowouts tijdens een curlers and cocktails event. Een feestje speciaal voor jullie, waar gezelligheid, mooi haar en drankjes centraal staan.

Waar: Frans Halsstraat 27hs, Amsterdam
Open: Elke woensdag tot en met zondag
Website: www.defohnbar.nl

Beeld: De Föhnbar 

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

2 reacties

Leave a Reply