Nieuwe Mexicaan in Utrecht: Chidóz

Chidóz Utrecht

Vandaag (dinsdag 1 augustus) opent de nieuwe Mexicaan Chidóz haar deuren aan de Biltstraat in Utrecht. Bij de hotspot kun je zitten om Mexicaanse gerechten te eten, maar ook afhalen. Een beetje als een burgerbar, maar dan met Mexicaanse maaltijden.

Nieuwe Mexicaan in Utrecht: Chidóz

‘Mexico, Mexi-iiico’ Ben je ook zo dol op burrito’s, taco’s en nacho’s? Dan ben je bij de Mexicaan Chidóz op de juiste plek. Vanaf vandaag (1 augustus 2017) kun je op de Utrechtse Biltstraat je hart ophalen. Het werkt er een beetje zoals bijvoorbeeld bij burgerbar Meneer Smakers. Je kijkt op de kaart, bestelt wat je lekker vindt en gaat aan een van de tafeltjes zitten of neemt het mee voor thuis. Afhalen is tenslotte net zo makkelijk, daar zitten misschien iéts gezelliger.

Mexicaan Chidóz Utrecht
Het eten

Hoe het werkt? Bij de counter bestel je zelf je maaltijd die je naar wens helemaal compleet maakt. Je begint bij de basis: heb je vandaag trek in een burrito, bowl, salade, nacho’s, een taco (triple taco bij erge trek) of een dubbeldekker? Bij de burrito’s kun je overigens ook kiezen voor volkoren, wat het weer een beetje NewFysic maakt. Yes! Dan maak je je keuze voor de vulling: kip, beef, zoete aardappel, varkensvlees of geitenkaas. De geitenkaas kun je er overigens extra bij bestellen. Vervolgens kies je een sausje (ga je voor hot of not so hot? Denk daar maar vast over na). En je maaltje van de Mexicaan is ready to eat!

Uiteraard kun je er ook nog lekkere side dishes bij nemen. Er is zijn veggie quesadilla’s en verschillende soorten nachochips. Je mond blussen – als je voor hot bent gegaan – doe je met water, fris, bier (hallo Corona) of de frozen Margarita.

Waar: Biltstraat 7, Utrecht
Open: Maandag – zondag van 12.00 tot 22.00 uur
Website: www.chidoz.mx

Ben je een weekendje in Utrecht voor een stedentrip? Wie weet wil je dan ook wel een keer naar een goede pizzeria. Dit zijn de beste pizzeria’s van Utrecht

Beeld: Mexicaan Chidóz Utrecht

Delen:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone
Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief