Oh Berry day!

Berry
Homemade
bananenbrood, gluten- en suikervrije appeltaart en de beste koffie in town. Bij Berry Amsterdam ben je niet alleen aan het juiste adres voor het heerlijke eten én drinken (gezonde verse sapjes), alleen de sfeer is al een bezoekje waard! Neemt niet weg dat je al dat lekkers moet weerstaan natuurlijk. Neem een walnootboterham met vijgenjam, krantje en een kop groene thee en je hebt je perfecte lunch break. In het weekend gaan de tussendeuren open, wat Berry dan twee keer zo groot maakt. Daar proosten we – met een Bloody Berry – op!

PS. Alleen al van het Instagramaccount van Berry Amsterdam ga je watertanden.
Berry

Open van dinsdag t/m zondag tot 17.00 uur.
Bilderdijkkade 27, Amsterdam
www.berryamsterdam.nl

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

2 reacties

    Leave a Reply

    Over City Style Guide

    Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

    Latest Posts
    Nieuwsbrief