Ontbijt bij MR PORTER Amsterdam

MR PORTER

Als je echt een keer een goed ontbijt buiten de deur wilt, dan moet je bij MR PORTER Amsterdam zijn. Pancakes, gepocheerd ei, toast met avocado, verse sapjes, prosecco, kaas, broodjes, gemarineerde zalm, het ontbreekt je aan niks in deze hotspot op hoogte.

Ontbijt MR PORTER

MR PORTER

MR PORTER vind je op de zesde verdieping van het W Amsterdam hotel aan de Spuistraat. Je mag hier niet alleen – tegen betaling – ontbijten als hotelgast, ook als je niet in het W overnacht hebt dan kun je bij MR PORTER binnenlopen voor het ontbijt. Wij waren er afgelopen donderdag voor een brekkie en man man man wat was het lekker. Dit wil je elke dag wel. Al pas je dan al snel niet meer in je kleren gok ik, want er is zó veel keuze. En dat mag ook wel, want een ontbijtje kost hier 35 euro per persoon. Maar echt, het is het zeker waard om een keer te doen als je iets te vieren hebt óf gewoon op een doordeweekse dag zin hebt in een uitgebreid ontbijt. Mét uitzicht over de stad. Want als het lekker weer is, dan kun je ook op het prachtige rooftop terras gaan zitten. Fijne kussens, parasols en een drankje erbij. Wedden dat je er zeker tot de lunch zit?

MR PORTER

Maar zover zijn we nog niet. Eerst moet er ontbeten worden, en dat doe je aan een van de fijne tafels van MR PORTER. Aan de ene kant van het restaurant is de open keuken, waar ook het buffet staat dat telkens aangevuld wordt.

MR PORTER

Bij de bar (aan de andere kant) staan flessen vol versgeperste sappen en prosecco, waar je je zelf mee mag uitleven. Zo kun je de lekkerste mixjes maken (met de juices zijn meer dan 70 combinaties mogelijk!) en is het natuurlijk pas echt feest als je een mimosa gemaakt hebt. Hier staan ook de yoghurt, oats, noten en het gedroogde fruit.

MR PORTER
Full breakfast menu

Naast dat je van alles zoveel als je wilt mag pakken, mag je ook een warm gerecht van de kaart kiezen. Een full English breakfast, pancakes met fruit, minute steak & egg, omelet, poached egg & avocado, eggs benedict, het is er allemaal. Wij gingen voor de pancakes met gemixt fruit en voor de eggs benedict. Zó lekker! Bij het buffet kun je je ontbijt nog aanvullen met brood en croissants van het Vlaamsch Broodhuys. Alles is er even lekker en vers. Ook kaas, ham, zelfgemaakte ricotta, fruit en groenten liggen er voor je klaar.

MR PORTER

Wil je je ontbijt helemaal afmaken en een afzakkertje doen op de rooftop? De bartender heeft een wagentje met flessen drank waarmee hij (dit is wel tegen betaling) een bloody mary aan tafel voor je maakt. Kun je daar mooi op het fijne terras van nippen!

MR PORTER

Prijs ontbijt MR PORTER: 35 euro voor ontbijtbuffet inclusief een warm gerecht
Wanneer: Dagelijks tussen 7.00 en 10.30 uur
Waar: Spuistraat 175, Amsterdam
Website: www.mrportersteakhouse.com

Ga je een weekendje naar Amsterdam? Wij maakten een ultiem weekendprogramma Amsterdam langs alle hotspots voor je! 

Beeld: Aniek de Jong en CityStyleGuide

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

3 reacties

    Leave a Reply

    Over City Style Guide

    Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

    Latest Posts
    Nieuwsbrief