Opening Avocado-restaurant The Avocado Show

Opening Avocado-restaurant The Avocado Show

Yay! Avocado lovers opgelet! De opening van avocado-restaurant The Avocado Show is op 17 maart 2017. Op deze mooie datum opent het allereerste restaurant vol avocado in Amsterdam haar groene deuren.

The Avocado Show

Natuurlijk zagen we het al een tijdje voorbij komen op social media, maar nu de datum bekend is kunnen we niet anders dan jullie inlichten. Vanaf 17 maart kun je je bij The Avocado Show te goed doen aan allerlei gerechten met – uiteraard – avocado. En ja, dat gaat veel verder dan je eigen chefrecept (een speltboterham met plakjes avocado en tomaat) of je zelf geprakte guacamole. Denk aan mooie roosjes van avocado, gefrituurde avocado friet (dat is dus héél erg lekker, mocht je het nog nooit geproefd hebben: zeker doen!), groene burgers en sandwiches met – jawel – avocado.

Opening Avocado-restaurant The Avocado Show

Je kunt er terecht voor megalekkere avocadogerechten voor ontbijt, lunch, brunch, diner en late dining voor je avond cravings. Ook afhalen en laten bezorgen kan bij de nieuwe hotspot The Avocado Show. De groene krachtpatser is hartstikke gezond en lekker. Hoe leuk is het dat je hier straks allerlei gerechten mee kunt eten zonder je schuldig te hoeven voelen. Love it! Oh enneh, de gerechten zijn ook nog eens heel fotogeniek.

Opening Avocado-restaurant The Avocado Show

Wat er precies op de menukaart staat is nog even geheim, maar het kan niet anders dan dat er heel veel groen en lekkers opstaat. Poached egg met avocado, groene smoothies, avocado bowls, bagels met avo spread en burgers gokken wij. We zijn dan ook heel erg benieuwd naar het interieur van The Avocado Show. Zitten we straks massaal op avocado vormige stoeltjes en wordt het eten geserveerd op groene bordjes en staan er avocado planten in het kozijn? We’ll see!

Vanaf maart bestellen we geen bitterballen meer op vrijdagmiddag, maar partjes gefrituurde avocado. Mét een avocado juice? Fijn weekend!

Waar: Daniel Stalpertstraat 61, Amsterdam
Website: www.theavocadoshow.com

Beeld: The Avocado Show, @fooddecco 

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

3 reacties

    Leave a Reply