Opening The Darling, De Hallen

Darling

Een bezoekje aan De Hallen combineer je voortaan met het shoppen bij The Darling. Afgelopen zaterdag vond het openingsfeestje plaats in het tweede filiaal van de shop, de locatie? Hannie Dankbaarpassage 19.

Champagne, cupcakes (van Cake Amsterdam), slingers, acts, DJ’s én 10% korting, veel beter kan je zaterdagmiddag niet beginnen. In het verlengde van De Hallen Amsterdam is de tweede winkel van The Darling feestelijk geopend. Alles weten over de winkel van Nadine van der Zee én de eerste winkel in de Negen Straatjes? Dat lees je hier.

Darling

Darling
Darling

Darling

Waar: Runstraat 4 (Negen Straatjes) en Hannie Dankbaarpassage 19, Amsterdam
Website: www.thedarlingamsterdam.nl 

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

1 reactie

    Leave a Reply

    Over City Style Guide

    Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

    Latest Posts
    Nieuwsbrief