& Other Stories opent winkel in Amsterdam

Please select a featured image for your post

& Other Stories AmsterdamIn het najaar van 2014 hoef je er niet meer speciaal voor naar het buitenland, want vanaf dan opent & Other Stories haar deuren ook in Amsterdam. Na Kopenhagen, Berlijn, Parijs, Barcelona, Milaan, Londen en Stockholm, is het tijd voor een winkel aan de Heiligeweg in Amsterdam!

Nu vestigt er nog een Intertoys, maar in het najaar opent het eerste Nederlandse filiaal van & Other Stories haar deuren op nummer 26-28. & Other Stories, een merk onder de H&M Group, baseert haar collectie op inspirerende fashion stories.

Dat de materialen waar & Other Stories mee werkt, zorgvuldig zijn uitgekozen zie je aan alles. De winkels zijn groots, mooi en stijlvol. In een & Other Stories winkel vind je niet alleen kleding, maar ook lingerie, sieraden, tassen, schoenen en beautyproducten. In het najaar kun je alles zelf bewonderen in de winkel in Amsterdam. Tot die tijd kun je ook in Nederland winkelen, maar dan op www.stories.com.

& Other Stories, Heiligeweg 26-28 Amsterdam.

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief