Oud en nieuw 2018 feesten

Oud en nieuw 2018 feesten

Wat te doen met oud en nieuw? De vraag van het jaar, die elke keer weer terugkomt. Weet ook jij nog niet wat je gaat doen op 31 december 2018? Join the club! Hopelijk staat in dit ‘Oud en nieuw 2018 feesten’ lijstje een leuk idee om het jaar spetterend af te sluiten. Happy new year!

Oud en nieuw 2018 feesten

Amsterdam – oud & nieuw feesten 2018
ENCORE NYE – Melkweg

Op zondagavond 31 december begint Encore New Years Eve in de Melkweg in Amsterdam om 22.00 uur. Tot de volgende morgen 6.00 uur kun je er in de lampen hangen en dansen in een van de drie zalen waar onder andere Hiphop, R&B, Afro-house, Dancehall en deuntjes van de 90’S & 00’S worden gedraaid. Er is geen specifieke dresscode voor dit feest.
Prijs voor een kaartje: €47,45
Facebookpagina 

New Years Eve Gala Party – The Harbour Club

Op zoek naar een fancy oud en nieuw feest 2017/2018? Dan ben je bij The Harbour Club Amsterdam Oost aan het juiste adres. Het oud en nieuw spektakel begint zondagavond om 20.00 uur en eindigt op 1 januari om 2.30 uur. Wil jij op deze bijzondere avond wel wat extra geld uitgeven, dan is dit jouw feest. De prijs is inclusief entree, zesgangendiner (met oesters, sushi, kaviaar en vlees), entertainment en natuurlijk om 00.00 uur champagne en een toffe vuurwerkshow. De drankjes betaal je buiten de ticketprijs om nog wel zelf.
Prijs voor een kaartje: €249
Facebookpagina

Stardust Bal Masqué – Paradiso

Altijd al eens naar een gemaskerd bal willen gaan? In Paradiso kan het aanstaande zondag tijdens het oud & nieuw feest Stardust Bal Masqué. De grote zaal zal een jaren ’50 Las Vegas nachtclub worden, inclusief roulette-tafel, cocktail/champagnebar, confetti, freakshows en burlesque optredens. Hoe tof is dat. Verwacht veel glitter en glamour en een over the top uiteinde van 2017 en begin van 2018. Een kaartje voor dit feest is heel betaalbaar, maar zorg er wel voor dat je zo creatief mogelijk te werk gaat met je outfit en masker. Inspiratie nodig? Denk jaren’50/’60 Hollywood, Vaudeville, rock and roll…
Prijs voor een kaartje: €39
Facebookpagina

Oud en nieuw 2018 feesten
Rotterdam
NYE by Möet & Chandon – Club Vie

Een van de beste spots in Rotterdam om om 00.00 uur het vuurwerk te bewonderen is Club Vie, waar zondag het NYE feest wordt gehouden. Je kunt namelijk om 00.00 uur naar buiten om front row – onder de Willemsbrug – de vuurwerkshow op de Erasmusbrug bekijken. Vanaf 21.00 uur kun je Club Vie binnen en pas om 5.00 uur is het oud en nieuw feest afgelopen. De line up? Die houden ze geheim. Wel verklappen we dat er live artiesten en entertainment zijn, inclusief deuntjes van house tot hiphop en R&B. Goed om te weten: met petjes, sportschoenen en T-shirts kom je niet binnen. Wel met een overhemd op een spijkerbroek, een jurkje of pak!
Prijs voor een kaartje: € 29,50
Facebookpagina

Anna2000 NYE – Annabel

Zoek je gewoon een leuk feestje? Ga dan naar Anna2000 NYE in Annabel. Speciaal voor deze avond zijn er drie zalen geopend en komen de beste platen van de afgelopen 30 jaar voorbij. Wedden dat je het naar je zin hebt?
Prijs voor een kaartje: €22,76
Facebookpagina

Utrecht
Huisfeest NYE – Poema

Ook in Utrecht kun je je masker uit de kast halen, want het Huisfeest NYE in Poema is op 31 december een Masquerade ball. Om 00.30 uur (juist, net ná middernacht) gaan de deuren open, om pas om 6.00 uur weer dicht te gaan. Het Huisfeest NYE is extra leuk, want je entreeticket is inclusief bier, fris en wijn. Qua muziek kun je een mix van hits uit de Top-40 verwachten en gezellige meezing nummers. Dresscode: Masquerade ball, dus vergeet je masker niet.
Prijs voor een kaartje: €50,00
Facebookpagina

Fabulous NYE – Club Maggy

Een betaalbaar leuk feestje? Fabulous NYE in Club Maggy in Utrecht! Vanaf 22.00 uur zijn de deuren geopend (tot 6.00 uur) voor een gezellig oud en nieuw. Koop je voor twee personen teglijk een kaartje? Dan krijg je een paar euro korting. Naast fijne party muziek komen ze ook met veel leuke verrassingen!
Prijs voor een kaartje: €15
Facebookpagina

Oud en nieuw 2018 feesten
Party at home

Een beetje last minute misschien, maar waarom zou je thuis niet een van de beste oud en nieuw 2018 feesten geven? Versier de boel met kerstslingers, lichtjes en confetti en je huiskamer kan zo door als danszaal. Al je geld al uitgegeven aan kerstcadeautjes? Vraag dan of iedereen zelf wat te drinken mee wil nemen. Tip: er is nu een megagrote Heineken Magnum fles te koop om proostend het nieuwe jaar in te gaan. De limited edition fles heeft een inhoud van 1,5 liter en is onder andere te koop bij Albert Heijn, Bijenkorf en slijterijen voor €7,99. Cheers!

Beeld oud en nieuw 2018 feesten: CityStyleGuide

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief