OverTaart

Overtaart

Update: OverTaart is momenteel gesloten.

Ha! Je dacht vast dat je bij OverTaart alleen allerlei soorten taartjes, gebakjes en cakejes kon eten. Niets is minder waar. Bij OverTaart sieren ook crêpes, American pancakes, sandwiches, maaltijdsalades en soepen de menukaart.

Een ontbijtje met ei? Jazeker! OverTaart heeft een Eggs Benedict dat bestaat uit toast met gebakken ei, spinazie, prosciutto, hollandaisesaus, rucola, tomaat en komkommer en een uitgebreid English Breakfast. Maar ook voor de lunch zit je goed. Broodjes zijn er genoeg (keuze uit bruine waldkorn, speltbrood of ciabatta) met gerookte zalm, tonijn of gegrilde kip. Liever iets met veel groenten? Dan kies je voor een grote maaltijdsalade met de lekkerste ingrediënten.

Even uitgebreid zijn de crêpes en pannenkoeken. Zo kun je zelfs je eigen variant samenstellen. Voor de dorst heeft OverTaart smoothies en sapjes. Jammie!

Waar: Overtoom 97H, Amsterdam
Website: www.overtaart-amsterdam.nl

Beeld: Citystyleguide

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief