Papyrus in New York

Papyrus in New York

Papyrus is een papierwinkel – de naam zegt het al – met agenda’s, kaarten en allerlei kantoorartikelen. Tijdens mijn stedentrip naar New York ben ik wel vijf keer in Papyrus en Paper Source (ook heel leuk) geweest, er zijn veel verschillende locaties, ik zocht een agenda en het is gewoon een hele leuke winkel. Als je van papier houdt tenminste.

Maar ook grappige hebbedingetjes, uitnodigingen, enveloppen , thank you kaartjes, speciaal inpakpapier, geboorte- en trouwkaartjes en bijzondere baby shower invitations. Ook voor cadeautjes slaag je er goed. Voor de feestdagen heeft Papyrus ook allerlei speciale dingen, zoals nu knuffels, bekers en fotolijstjes voor Valentijnsdag.

Papyrus

Toen ik in New York was, was ik op zoek naar een neutrale agenda, met iets speciaals. Uiteindelijk kocht ik er een van het merk Papyrus zelf, waarvan de papiertjes gouden randjes hebben. Voorop staat alleen 2016, verder niets. De achterste blaadjes zijn gevuld met gekleurde kaarten van wereldsteden als Tokyo, Parijs en Los Angeles. De agenda was 17 dollar en ik ben er nog steeds heel blij mee.

Waar: Spring Street 73, New York (en héél veel andere locaties)
Website: www.papyrusonline.com

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief