Persoonlijke stadsgids: op maat gemaakte reisgids

Persoonlijke stadsgids Kim van CityStyleGuide

De persoonlijke stadsgids is een feit! Hoe leuk is het om een digitaal gidsje mee op reis te nemen met daarin hotspots die goed bij jou passen? Precies, dat vond ik ook! Daarom maak ik vanaf nu op maat gemaakte city guides voor jouw stedendtrip. Zo hoef jij geen uren hongerig door de stad te slenteren op zoek naar een restaurantje en kan ik doen waar ik goed in ben: jou naar de allerleukste tentjes sturen.

Op maat gemaakte reisgids

Aan de hand van een aantal vragen kom ik er achter wat jij belangrijk vindt tijdens het bezoeken van een stad. Ben jij een echte foodie en hop je tijdens een citytrip het liefst van de ene food hotspot naar de andere? Of ga jij liever van de ene wijk vol boetiekjes naar de andere? Een combinatie kan natuurlijk ook. Een ding is zeker: met de persoonlijke stadsgids weet je zeker dat je geen hotspot overslaat. Is het de eerste keer dat je de stad bezoekt of ben je er al vaker geweest? Door middel van al deze informatie maak ik een op maat gemaakte reisgids met daarin de tofste tenten.

Prijs persoonlijke stadsgids

De prijs is €49 (inclusief btw). In de op maat gemaakte reisgids kun je zo’n 25 hotspots/tips verwachten. Je reisgidsje is digitaal en kun je zelf uitprinten als je dat fijn vindt! De tips die ik geef sluiten aan bij jouw behoeften en bij jouw ideale stedentrip. Met de persoonlijke tips in de stadsgids kun je zelf beslissen wanneer je waarheen gaat. Of je er nu 20 op een dag bezoekt of elke dag een paar, it’s up to you!

Personal city guide bestellen

Wil jij voor jouw komende citytrip een persoonlijke stadsgids bestellen? Stuur dan een mailtje naar info@citystyleguide.nl onder vermelding van Persoonlijke Stadsgids en de stad waar het om gaat. Laat ook even weten wanneer je naar de stad gaat en wanneer je hem nodig hebt.

Let’s get social!

Volg jij CityStyleGuide al op Insta Stories, Instagram en Facebook? Ik zie je daar!

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief