Persopening & Other Stories Amsterdam

Vanavond vond de persopening van & Other Stories in Amsterdam plaats. Aan de Heiligeweg in de hoofdstad is dan eindelijk een filiaal van de modewinkel te vinden. Vandaag mocht de pers alvast een kijkje nemen in de nieuwe winkel én (yes yes!) shoppen, hoe leuk!

Aanstaande vrijdag – om 12.00 uur precies – opent & Other Stories officieel haar deuren en kun je op de twee verdiepingen vol kleding, accessoires, schoenen, lingerie, tassen en beauty je modehart ophalen. Je kunt er dan ook terecht voor de nieuwe collectie van de Zweedse A-S Dåvik, die een ready-to-wear collectie ontwierp voor & Other Stories. Vanaf morgen kun je de collectie al bewonderen in webshop.

Shoes, shoes, shoes!

 

Print it!
Print it!

 

Beauty
Beauty-afdeling


Verzorgingsproducten
Verzorgingsproducten

 

Nagellakjes
Nagellakjes

 

Heel veel moois

 

Tassenliefde
Tassenliefde
Love it
Love it
Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

1 reactie

Leave a Reply