Pizza Beppe aan de Vleutsenseweg in Utrecht

pizza tarfufo Pizza BeppePizza Beppe ken je misschien al van een van de locaties in Amsterdam (Zuid en Oost), maar ook Utrecht heeft een vestiging van deze pizza toko. Wij mochten in Lombok komen eten om de pizza’s te testen, daar konden we natuurlijk geen nee tegen zeggen.

Lees ook
De beste pizza van Utrecht eet je bij deze pizzeria’s 

Pizza Beppe aan de Vleutsenseweg

Als je op Utrecht Centraal bent en bij Jaarbeursplein het station uitloopt, dan is het slechts tien minuutjes lopen naar Pizza Beppe aan de Vleutenseweg. De groene banken, marmeren tafels en leuke schilderijen aan de muur geven deze pizzeria aan hippe uitstraling.

burrata Pizza BeppeAls voorgerecht delen we met z’n tweeën de burrata. Deze wordt geserveerd met olijfolie en cherrytomaatjes. Persoonlijk vond ik de burrata een beetje tegenvallen, ik kan er niet echt een vinger op leggen waardoor het komt. Maar dat is natuurlijk ook een kwestie van smaak. De volgende keer zou ik de foccacia, pecorrino met truffelhoning of parmaham kiezen.

pizza iberico Pizza BeppePizza time!

Je kiest bij Pizza Beppe uit zo’n 12 pizza’s, waarvan 1 de pizza van de maand is. Wij waren er begin mei (2019) en toen was dat de ‘pizza iberico’ met San Morzano tomaten, buffelmozzarella, chorizo iberico, chili honing en oregano.

pizza Pizza BeppeJe begrijpt dat we voor deze variant gingen. Ook de ‘tartufo’ met truffelroom, parmaham en rucola konden we niet weerstaan en besloten te delen. Beide pizza’s smaakten goed. Maar het allerlekkerste van de avond was toch wel de tiramisu. Geen lullig stukje, maar echt een enorm stuk. Heerlijk!

tiramisu Pizza Beppe

Overigens kun je bij de pizza die je kiest ook toppings toevoegen. Deze staan al op de kaart. Denk aan kappertjes, olijven en buffelmozzarella. Pizza Beppe aan de Vleutenseweg is ook een afhaalrestaurant, dus regelmatig komen er pizza lovers langs voor een pizza voor thuis. Al met al een prima plek voor een snelle pizza – al hebben wij het vrij lang uitgehouden – én wijn.

Waar: Vleutenseweg 124, Utrecht
Website: www.pizzabeppe.nl

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief