Pop into Berlin

PopintoBerlin

Van 16 tot en met 22 november komt Berlijn een klein beetje naar Amsterdam met de Pop into Berlin store aan de Utrechtsestraat. Vanaf volgende week maandag kun je in de tijdelijke shop een week lang genieten van Duitse merken en lekkernijen.

Maar liefst 20 typisch Berlijnse merken showen hun mooiste spullen in Pop into Berlin. Zo heeft het  eco-merk Und Gretel make-up zonder toxine en conserveringsmiddelen en biedt Minimum klassieke én moderne meubelstukken die gemaakt zijn door jonge Berlijnse designers. Ook zijn er gadgets zoals een bolle camera die panorama foto’s maakt en maak je kennis met speciale hapjes en drankjes uit Berlijn.

Zo vind je er Berliner Winter (een drankje met wodka ongefilterde appelsap en speciale kruiden) en BRLO een duurzaam bier met vier verschillende smaken. Try Food is een concept waarbij je allerlei Try Boxes kunt bestellen zoals Try Salt, je krijgt dan allerlei soorten zout. Hoe leuk!

Wanneer: 16 t/m 22 november
Waar: Utrechtsestraat 105, Amsterdam
Website: www.popinto.berlin

Ga je binnenkort zelf naar Berlijn? Lees dan hier waar je zeker heen moet!

Beeld: Pop into Berlin

 

 

 

 

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief