Pop-up diner Tent 6 in Zandvoort: 19 en 20 januari

Tent 6

Vind jij het ook altijd zo jammer dat veel strandtenten in de winter gesloten zijn? Dan heb je mazzel! Tent 6 en Boulevard in Zandvoort hebben namelijk een hele leuke samenwerking. Op 19 en 20 januari is er een pop-up diner bij Boulevard 5, verzorgt door Tent 6!

Pop-up diner Tent 6

Snap je hem nog? We waren al fan van Tent 6 (hallo prachtig uitzicht én heerlijk eten!), hoe leuk is het dat ook Boulevard hun visie deelt. Het nieuwe Boulevard ligt pal boven Tent 6 en heeft 9 mooie appartementen en een restaurant met knusse zitjes. Precies, in deze gezellige omgeving vindt het pop-up diner plaats. Tijdens deze twee avonden wordt er gekookt door de chef van Tent 6 – kan niet misgaan dus – en kun je bourgondisch tafelen met heel veel lekker eten en fijne wijnen. Benieuwd naar de kaart? Ha, dat is nog even een verrassing. Wel kunnen we je vertellen dat de chef met veel groenten (hello healthy January) en oude kooktechnieken als poffen, wecken en roosteren.

Pop-up diner Tent 6
Aanmelden voor de proeverij

Op vrijdagavond 19 en zaterdagavond 20 januari is het zover en zal het pop-up diner van Tent 6 te ontdekken zijn. De heerlijke proeverij (driegangenmenu) van de plank kost €29,50 per persoon, de fijne sfeer krijg je er gratis bij! Kortom: een verrassende avond vol lekkers en veel gezelligheid! Het restaurant van Boulevard 5 is op de begane grond gevestigd en er is een lichte serre met heel veel strand- en zeegevoel. Heerlijk na een wandeling door de duinen of over het strand.

Pop-up diner Tent 6

Wil jij erbij zijn? Stuur dan snel een mailtje naar kim@tent6.nl, want er is plek voor maximaal 40 gasten.

Waar: Boulevard Paulus Loot 5, Zandvoort
Website: www.tent6.nl en www.boulevard5.nl

Let’s get social!

Volg jij CityStyleGuide al op Insta Stories, Instagram en Facebook? Ik zie je daar!

Beeld: Tent 6

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief