Pop-up store Libelle, Haarlem

Please select a featured image for your post

Een heuse belevenis en elke dag anders: Libelle Beach Café. In het (allereerste) mini-warenhuis van tijdschrift Libelle waan je je direct – ongeacht het weer – in zomerse sferen. De pop-up store opent 17 september in beachy Haarlem.

Vier weken lang kun je er shoppen, workshops volgen, producten uitgebreid bekijken, voelen en ruiken én genieten van de lekkerste hapjes. De redactie van Libelle zocht de leukste spullen uit (van woonspullen en mode tot schoenen, accessoires en beautyproducten), voor de winkel vol sfeer en inspiratie. Die inspiratie doe je niet alleen op door de producten, maar ook dankzij de Beach Café-tablets die overal liggen.

 

Een workshop chocolade proeven? Zelf sieraden fröbelen? Persoonlijk stylingadvies? Elke dag worden er in de winkel workshops gegeven. Je eet er overigens ook heerlijk, zo tap je bij de yoghurtbar je eigen kommetje yoghurt, geniet van een kop koffie met taart of neemt een lekker drankje. Je oog op iets in de winkel laten vallen, maar wil je het graag beter bekijken? Alle producten worden voor je uit de verpakking gehaald, zodat je ze zelf kunt beleven. Inderdaad alle producten, want alles in de winkel is te koop. Als dat geen feestje is?!

Psst… Op woensdag 17 september wordt het Libelle Beach Café feestelijk geopend met een mini-concert van Alain Clark en een beach-brunch (tot 13.00 uur).

Wat: Libelle Beach Café
Waar: Zijlstraat 76, Haarlem
Open: van 17 september t/m11 oktober 2014
Tijden: dinsdag t/m zaterdag van 12.00 – 19.00 en zondag van 13.00 – 17.00 uur.

Beeld: Libelle

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief