Proud Camden, Londen

Proud Camden

Dansen in een voormalig paardenziekenhuis doe je bij Proud Camden in Londen. In een heuse paardenstal overigens ook. Mét fijne muziek, goede live bands en de bar binnen handbereik.

Man O War
Stal Man O War

Het 200 jaar oude Horse Hospital in the Stables Market in Camden is gerestaureerd en omgetoverd tot fijne club. De stallen zijn in tact gehouden, net als veel andere authentieke elementen. Altijd al eens een feestje willen vieren in een paardenstal? De zeven originele stallen zijn exclusieve zitruimtes die je kunt afhuren. In ’jouw’ stal doe je samen met 30 (max 50) vrienden aan karaoke, staat een danspaal en is een HD-tv aanwezig. Alle zeven stables hebben hun eigen thema; geen stal is hetzelfde.

Seabiscuit
Stal Seabiscuit

In Proud Camden is het (bijna) elke avond feest. Er spelen regelmatig live bandjes (check de website voor de agenda) én er is een (sunny!) buitenterras. De club is ook niet vies van een gezonde portie art, regelmatig zijn er exhibitions waar je – gratis – naartoe kunt. Hadden we al gezegd dat je er in een oude paardenstal kunt feesten? Yihaa! 

Terras
Terras van Proud Camden

Waar: The Stables Market, Chalk Farm Road 
In: Camden, Londen
Website: www.proudcamden.com

Beeld: Proud Camden Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

1 reactie

    Leave a Reply

    Over City Style Guide

    Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

    Latest Posts
    Nieuwsbrief