Queen of Hoxton, Londen

Please select a featured image for your post

Queen of Hoxton

In het Londense East End vind je een kunstgalerie, bar en club (met dakterras!) in één. Queen of Hoxton heeft op de begane grond veel kunst, muurschilderingen en banken, terwijl de bar in de kelder schuilt en het dakterras gevuld is met feestgangers.

Queen of Hoxton

Londense music lovers, kunstliefhebbers en clubbers. Allemaal voelen ze zich thuis in de Queen of Hoxton waar elke avond wel iets te doen is. Het hoogtepunt is toch zeker wel de rooftop bar waar je (yes!) in de zomer kunt barbecuen. Rooftop Summer Club organiseert goeie feestjes, workshops én filmavondjes. De films draaien op het dakterras waar je niet zomaar het gevoel van een buitenbioscoop ervaart, maar ook nog eens geniet van een geweldig uitzicht (www.rooftopfilmclub.com).

Queen of Hoxton

’s Winters gaat het feest gewoon door, dan staat er een acht meter hoge tipi op het dakterras. Tijdens de WigWamBam in de winter van 2014 waan je je in Scandinavië. Je strijkt neer op een van de overdekte zitplaatsen in de wigwam gevuld met kaarslicht, wandkleden, een open grill en een menu van op het poolgebied geïnspireerde gerechten. Dat is nog eens gezellig bijkletsen terwijl je je marshmallows nog even roostert op het vuur. Is het al winter?

Waar: 1-5 Curtain Rd, Londen
Website: www.queenofhoxton.com

Beeld: Queen of hoxton

 

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

1 reactie

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief