Restaurant Leuk Amsterdam: uit eten met kinderen

Leuk Amsterdam

Krijg jij het al Spanish benauwd bij het idee om met je kinderen uit eten te gaan? Bij Restaurant Leuk in Amsterdam is dat nergens voor nodig. Hier zijn de kids namelijk heel erg welkom en is het ook écht leuk.

Restaurant Leuk Amsterdam: uit eten met kinderen

Goed eten en vermaak voor kinderen, dat is de formule van Bennie den Haan waarmee hij ‘Markante Horeca ondernemer 2016/17 werd. De ex-GTST acteur (hij speelde Remco Terhorst) was al eigenaar van Restaurant Leuk in Bussum en sinds deze maand dus ook van het unieke concept in Amsterdam. Bennie doet het niet alleen, samen met compagnon Rick van der Eijk heeft hij dit gezellige restaurant (voor groot én klein) neergezet in Amsterdam.

Bij restaurant Leuk is een speciale kinderkaart met onder andere: een hamburgertje, hot dog, pannenkoek, pizza, pasta. Alles wat kinderen lekker vinden dus! Maar ook voor een gezond maaltje is er genoeg keuze, van fruitspiesjes tot tomatensoep en komkommer-wortel-frites. Zelf bestel je culinaire gerechten als eendenborst, diamanthaas en dorade. Met de lekkerste desserts, zoals de dame blanche, wentelteefjes (pas op dat de kids niet alles van je bord prikken) en een kaasplankje. Wil je het nagerecht delen met je kind? Yes, you can. Ga dan voor de ‘Ice Fondue’ waarbij je zelf ice-tappas maakt in het rokende toverwater.

Leuk Amsterdam

Je hoeft dus niet bang te zijn voor een saaie avond, want behalve het toverwater is er ook genoeg te doen voor de kinderen. Terwijl jullie lekker aan het tafelen zijn, vermaken zij zich in de aangrenzende speelruimte waar ze onder toezicht kunnen tekenen, knutselen, gamen en zelfs een film in de bioscoop kunnen eten. Zij een leuke avond, jij een leuke avond.

Leuk Amsterdam
Events

Wil je het nóg specialer? Ga dan op iedere eerste donderdagavond van de maand (in januari 2018 wordt dat op 11 januari). Dan is er namelijk live-muziek. Ook kun je er altijd kinderfeestjes boeken, waarbij ze een workshop pizzabakken of een eigen knuffel ontwerpen kunnen doen.

Geen kids? Ook dan is het een Leuk restaurant om heen te gaan met een uitgebreide menukaart waar iedereen vrolijk van wordt. Eet smakelijk!

Waar: Dantzigerkade 8, Amsterdam
Open: Dinsdag t/m zondag vanaf 11.00 uur
Website: www.leuk-amsterdam.nl

Op zoek naar meer tips? Deze hotspots mag je niet missen tijdens je weekendje Amsterdam!

Let’s get social!

Volg jij CityStyleGuide al op Insta Stories, Instagram en Facebook? Ik zie je daar!

Beeld: Restaurant Leuk Amsterdam

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief