Restaurant Pakhoes in Maastricht

Op het terras bij Restaurant Pakhoes Maastricht

Wil je lekker eten aan de Maas? Ga dan naar restaurant Pakhoes in Maastricht! In dit gezellige, culinaire familierestaurant eet je niet alleen heerlijk maar word je ook heel gastvrij ontvangen.

Eten bij restaurant Pakhoes

Wij – mijn moeder en ik – mochten het menu van restaurant Pakhoes proeven en hadden een van de mooiste plekken op het terras. Met uitzicht op de Maas proosten we op het onze stedentrip in Maastricht. Iedereen bij Pakhoes is superaardig en omdat het zo warm was kregen we telkens ijsklontjes bijgevuld in ons waterglas. Daarnaast dronken we een heerlijke witte wijn en kregen we gezouten amandelen en stokbrood als aperitief.

Kwartel bij Restaurant Pakhoes Maastricht

Maastricht aan Tafel

Restaurant Pakhoes doet mee aan Maastricht aan Tafel, waarbij je een driegangenmenu geserveerd krijgt voor de speciale prijs van €29,50. Dit menu kun je uitbreiden met een tussengerecht voor €10. Met dit menu steun je de stichting Stille Armen. Wil je van dit menu gebruikmaken? Dan kan dat tot en met 12 augustus 2018.

Zalmtartaart met asperges bij Restaurant Pakhoes Maastricht

Het voorgerecht van het menu bestaat uit kwartel met portobello en salade. Zelf eet ik geen kwartel en daarom werd voor mij de zalmtartaar met asperges gemaakt. Het hoofdgerecht? Echt heerlijke tongscharfilet met aardappel, spinazie en courgetti. Het dessert bestaat uit een net zo lekkere aardbeienparfait met munt en aardbeiensaus. Hierbij dronken wij een rode dessertwijn.

hoofdgerecht tongscharfilet Restaurant Pakhoes

Eerlijk? Alles was even lekker! Wat hebben wij goed gegeten bij restaurant Pakhoes. Natuurlijk kun je ook in augustus van de reguliere menukaart bestellen. Denk aan warme geitenkaas met honing of carpaccio van watermeloen met balsamico en rucola vooraf. Tussengerechten als vissoep met rouille en kaas en krokant gebakken kalfszwezerik met een romige truffelrisotto en hoofdgerechten als promobello met spinazie en basilicum pasta, Canadese kreeft met zeekraal en knoflookboter, Australische ossenhaas met een blauwe kaassaus en Noordzee kabeljauw met een zachte kerriesaus en gebrande kokos. Ik moet sowieso nog een keer terug om moulleux au chocolat met chocolade ijs dessert te proeven. Hoe lekker klinkt dat!

aardbeienparfait als dessert restaurant Pakhoes Maastricht

Pakhoes heeft trouwens het hele jaar door ook een samengesteld menu waar je voor kunt kiezen. Voor vier gangen betaal je €55 per persoon en voor vijf gangen €65 per persoon. Het hele menu en alle prijzen bekijk je op de website van restaurant Pakhoes.

Uitzicht tijdens stedentrip Maastricht

Waar: Waterpoort 4-6, Maastricht
Website: www.pakhoes.nl

Lees ook: Tips voor een weekendje Maastricht!

Let’s get social!
Volg jij CityStyleGuide al op Instagram en Facebook? Ik zie je daar!

Beeld: CityStyleGuide

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief