Restaurants voor Valentijnsdag 2018

Valentijnsdag 2018

Valentijnsdag 2018 vieren bij een van deze leuke restaurants? Dan ben je – net als wij – behoorlijk last minute, maar met een beetje geluk hebben ze nog een plekje over! Dus chop, bel je lover op en reserveer een tafeltje voor twee.

3x Tips voor Valentijnsdag 2018

Valentijnsverrassingsmenu Lokaal Edel – Amsterdam

Bij Lokaal Edel in het Sieraad kun je naast heel goed feest vieren (lees: EdelWise elke laatste vrijdag van de maand) ook erg lekker eten. Speciaal voor 14 februari 2018 is er een Valentijnsverrassingsmenu bij Lokaal Edel. Op het menu staat een shared dining menu gehuld in een liefdesjasje. Het menu bestaat uit drie gangen vol met verschillende kleine gerechtjes om te delen. Daarnaast kun je natuurlijk een verrassingselement, een Valentijns aperitief en amuse verwachten. Prijs: €37,50 per persoon. Wel even reserveren.
Waar: Postjesweg 1, Amsterdam
Facebookpagina

Valentijns high tea honeyPie – Middelburg en Goes

Op woensdag 14 februari 2018 wordt er een speciale high tea voor Valentijnsdag georganiseerd bij HoneyPie in Middelburg en Goes. Of je nu met je vriend of vriendin of een familielid komt, het is sowieso gezellig! Overdag is de high tea bij daglicht, maar je kunt ook ’s avonds komen voor de speciale high tea bij kaarslicht. De high tea bestaat uit drie heerlijke gangen en onbeperkt koffie en thee. Reserveren doe je door te bellen met HoneyPie Middelburg (0118-637475) of Goes (0113-853382). Duimen dat er nog plek is! Prijs: €21,50 per persoon
Waar: Achter de Houttuinen 50, Middelburg & Bierkade 7, Goes 
Facebookpagina 

A Kiss For a Burger bij Ellis Gourmet Burger – heel Nederland

Bij Ellis Gourmet Burger kun je tot en met 14 februari 2018 (ja dus ook vandaag al) een gratis burger scoren. A Kiss For a Burger houdt in dat je samen met je partner – of iemand anders die je graag een kus wilt geven – naar een van de Ellis Gourmet Burger restaurants in Nederland gaat. Eenmaal daar zoek je het affiche waar A Kiss For a Burger op staat en maak al kussend een selfie. Deze selfie moet je vervolgens op je eigen Facebook of Instagram plaatsen met de ##AKISSFORABURGER en je tagt @EllisgourmetburgerNederland. Nu mag je naar de kassa en laat je je post zien in ruil voor een gratis burger. Als dat geen liefde is!
Kleine lettertjes: je kunt de gratis burger alleen winnen bij aankoop van een burger die je wel zelf betaalt. Per deelname aan de actie wordt er maar 1 gratis burger gegeven. De gratis burger is steeds de goedkoopste van beide burgers.
Kiss kiss op Valentijnsdag 2018!
Waar: Alle vestigingen van Ellis Gourmet Burger in Nederland
Facebookevent

Let’s get social!

Volg jij CityStyleGuide al op Insta Stories, Instagram en Facebook? Ik zie je daar!

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

1 reactie

    Leave a Reply

    Over City Style Guide

    Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

    Latest Posts
    Nieuwsbrief