Review: fotoboek Webprint

Review fotoboek Webprint

Een fotoboek maken van je vakantie of citytrip is leuk, maar ik vind het altijd een werkje. Noem me lui, maar ik heb er vaak geen geduld voor. Eenvoudig en snel een fotoboek maken bij Webprint klonk dan ook als muziek in m’n oren. Lees hier mijn review over het maken van een fotoboek bij de webshop Webprint.nl.

Op de website van Webprint zie je direct een duidelijk overzicht van de producten: fotoboek, wanddecoratie, foto’s afdrukken, fotocadeau’s, kaarten, kalenders en agenda’s en accessoires. Onder het kopje Fotoboek kies je met één muisklik het formaat. De prijs staat er al gelijk duidelijk bij. Ik kies voor een liggend album in formaat L, het fotopapier dat ik gekozen heb is hoogglans en mijn boekje heeft een luxe foam kaft. Inclusief 24 standaard pagina’s is dat €23,85. Eerst vraag ik me af hoe ik zoveel pagina’s ga vullen (wat een tijd moet dat kosten?), maar eenmaal bezig bestel ik er zelfs nog 6 pagina’s bij – die je eenvoudig toe kunt voegen. De kosten? €4,50 extra.

Review fotoboek Webprint

Een nadeeltje vind ik dat het niet heel duidelijk is dat je extra fotokaders kunt toevoegen en dat je de vorm en grootte zelf aan kunt passen. Ook kan ik me voorstellen dat het vervelend is dat al je foto’s die je eenmaal geupload hebt bij jouw webprintpagina blijven staan. Het zou handiger zijn als deze in een apart mapje zouden staan.

Review fotoboek Webprint

Wél heel handig is dat je wanneer je een foto aan je fotoboek toevoegt, je gelijk ziet of je foto het juiste formaat heeft. Direct na het bestellen krijg je een mailtje met je bestelling, en daarna nog een mail wanneer je bestelling onderweg is. Bij mij ging het supersnel en eigenlijk was het ook heel makkelijk en eenvoudig. Dit ga ik vaker doen!

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief