Mr Porter heeft een winterse rooftopbar

De winterse rooftopbar van Mr. Porter
Een rooftopbar die speciaal gekleed is op de winter? Mr Porter it is! Op de bovenste verdieping van het W Hotel Amsterdam vind je het prachtige dakterras én de Mr Porter bar. Midden in de stad gelegen, waardoor je je direct een met de stad voelt.

Winterse rooftopbar

De heaters en dekentjes houden je warm, terwijl je vanaf de rooftopbar uitkijkt over een winters Amsterdam en bedenkt wat je zult bestellen van de overvolle menukaart. Wordt het een homemade focaccia, friet met aïoli (hoe goed klinkt dat?) of een kaasplankje? Hoewel, waarom zou je kiezen als je het ook allemaal kunt nemen. Met een beetje geluk gaat het nog sneeuwen ook, want het zicht over Amsterdam onder een witte sneeuwdeken is natuurlijk nóg mooier.

Mr. Porter heeft een winterse rooftopbar

In de lounge en bij de bar is het binnen overigens ook prima vertoeven. Terwijl de open haard aanstaat en jij aan je cocktail nipt, voel je je on top of the world (oké oké Amsterdam, dat is bijna hetzelfde). De dj draait fijne tunes en jouw weekend of werkweek – hallo, doordeweeks mag leuke dingen doen ook! – kan niet meer stuk. Op het menu staan topgerechten, dus blijven hangen voor het diner is onvermijdelijk. Om daarna gewoon weer door te gaan in de bar of op het terras. Doordeweeks kun je er tot 01:00 uur werken, chillen en genieten en in het weekend tot 2:00 uur.

Waar: Spuistraat 175, Amsterdam
Website: www.mrportersteakhouse.com

Beeld: Mr Porter

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

4 reacties

    Leave a Reply