Rosa Negra Barcelona

Please select a featured image for your post

Rosa Negra Barcelona

Klinkt een Mojito of een Margarita voor nog geen vier euro bij jou ook als muziek in de oren? Dan ben je in Barcelona bij Rosa Negra aan het juiste adres. Tijdens je stedentrip kun je hier genieten van een heerlijk drankje voor een goede prijs. 

Na een dag strand, shoppen en cultuur snuiven in Barcelona, is het heerlijk vertoeven bij Rosa Negra. Vrolijke lampenkappen, poppetjes aan de muur en slippers aan de wand; het interieur is een beetje kitsch, maar dat maakt het alleen maar leuker.

Rosa Negra Barcelona

Naast cocktails kun je er ook terecht voor lekker Mexicaans eten (voor als je na alle tapas toe bent aan iets anders). Voor een hoofdgerecht betaal je zo’n 8-9 euro. Zo houd je genoeg geld over om de volgende dag weer te kunnen shoppen!

Rosa Negra, Via Laietana 46, Barcelona

Beeld: Rosa Negra

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief