Roze Instagram muur Rotterdam

Roze Instagram muur Rotterdam

Rotterdam heeft een roze Instagram muur! Kan jouw tripje naar Rotterdam wel wat extra kleur gebruiken? Of wil je je Instagram pimpen met een kek roze kleurtje? Ga dan naar deze roze Rotterdamse Instagram muur!

Roze Instagram muur Rotterdam

Oké ik zal eerlijk zeggen dat ik er speciaal voor naar Rotterdam ben gegaan. Ik moest en zou deze vrolijke pink wall van dichtbij bekijken. Ik zocht de locatie van tevoren op: de Hofbogen. Nu kan ik je verklappen: klakkeloos Hofbogen in je navigatie intypen is niet de manier om er te komen. Natuurlijk liepen wij totaal verkeerd, dit kostte ons bijna een uur. Oeps. Maar uiteindelijk vonden we de roze muur bij de Hofbogen, bij de Luchtsingel. Vlak bij waar we aan de zoektocht begonnen.

Roze Instagram muur Rotterdam

Het zoekwerk kan ik je nu dus besparen. Vanaf de grote rotonde (Hofplein) bij de Coolsingel ga met je rug naar de Coolsingel staan en steek je rechtdoor de rotonde over. Sta je aan de overkant van de rotonde? Dan is het gelijk rechts. Oftewel: typ maar gewoon Luchtsingel in op je kaarten app.

Roze Instagram muur Rotterdam
Pink Insta wall: Luchtsingel Rotterdam

Hoe de roze muur daar nou eigenlijk gekomen is? Sandra Kleine Staarman van More Style Than Fashion kwam jaren geleden op het idee toen ze zoveel kleurrijke achtergronden voorbij zag komen. Lange tijd liep ze rond met het idee stiekem een muur roze te verven in Rotterdam, maar doordat Samsung haar voor een samenwerking benaderde hoefde dit niet meer in het geheim. “De Pink Wall blijft twee maanden in Rotterdam en hij is te vinden bij de Hofbogen direct aan het spoor en om de hoek van de barretjes”, vertelt ze op haar blog.

Roze Instagram Muur Rotterdam

Waar:
 Hofbogen (vlakbij Hofplein), Rotterdam
Navigatie: Luchtsingel Rotterdam
Tot: De muur blijft nog 2 maanden roze (vanaf begin november 2017)

Als je dan toch op citytrip in Rotterdam bent, moet je ook een van de beste hamburgers van Rotterdam óf pizza eten!

Let’s get social!

Volg je CityStyleGuide ook al op Instagram Stories, Instagram en Facebook? Ik zie je daar!

Beeld Roze Instagram muur Rotterdam: Aniek de Jong en CityStyleGuide

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

1 reactie

    Leave a Reply

    Over City Style Guide

    Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

    Latest Posts
    Nieuwsbrief