Restauranttip: Ruby Rose in Utrecht

Ruby Rose Utrecht
Copyright Lars Verkroost Photography

Ruby Rose is een hele fijne nieuwe aanwinst voor Utrecht. Deze hotspot is van dezelfde eigenaren als The Streetfood Club en de Rum Club, maar totaal anders. Ruby Rose is een wijn- en eetbar met Mediterrane gerechtjes en een heel tof interieur!

Ruby Rose

Ruby Rose Utrecht
Copyright Lars Verkroost Photography

Alleen al voor het interieur moét je bij Ruby Rose naar binnen. De wanden, de stoelen en het plafond, alles is voorzien van een printje. Zelfs het toilet. Nóg een erg goede reden is de wijn. En het eten. De gerechten die je bestelt zijn allemaal om te delen. Menu’s en gangen zul je er niet vinden.

Wij bezochten Ruby Rose in het openingsweekend en proefden verschillende hapjes. Mijn favoriet? De risottokoekjes met parmezaan, macadamia en spinazie. Heerlijk! Ook de pasta vongole, krokante kip, ravioli met beukenzwam en salie smaken erg goed.

Het hele menu van Ruby Rose bekijk je hier. Lekker wijnen? Ook dat doe je bij deze hotspot aan de Korte Jansstraat. Ruby Rose is dagelijks vanaf 15.00 uur open.

Ruby Rose Utrecht
Copyright Lars Verkroost Photography

Waar: Korte Jansstraat 23, Utrecht
Website: www.rubyrose-utrecht.nl

Bedankt voor het etentje Ruby Rose!

Lees ook:
Uit eten bij restaurant Bis in Utrecht

Let’s get social! Volg CityStyleGuide ook op Instagram en Facebook. Ik zie je daar!

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply