Samba Brunch bij SushiSamba Amsterdam

Samba Brunch bij SushiSamba Amsterdam

Aanstaande zondag 26 november is de eerste Samba Brunch bij SushiSamba Amsterdam!  Je begint je zondag vanaf nu relaxed met live bossa nova music, bubbels en nieuwe brunchgerechten. Het restaurant is prachtig en alles wat je kiest van de kaart is even lekker. Echt waar.

Samba Brunch bij SushiSamba Amsterdam

Tussen 11.30 en 16.00 uur kun je vanaf zondag 26 november 2017 bij SushiSamba Amsterdam je weekend perfect afsluiten. De brunchkaart is een aanvulling op het allday menu, dus de sushigerechten kun je dan ook gewoon bestellen. Op het menu?  Onder andere de brunch nigiri selectie met bacon, ei, aji panca (dat is een chilipeper, heb ik ook op moeten zoeken hoor) en ketchup. Ook de Samba French Toast en Robata Mackerel (boerenkoolsalade, miso en knoflook) zullen ongetwijfeld heel lekker zijn. Wij hebben onlangs bij SushiSamba Amsterdam gegeten en het was echt verrukkelijk. Ook de Picanha no Pão siert de kaart: fried egg, chorizo, kaas en aji panca.

Samba Brunch bij SushiSamba Amsterdam
Bubbles

Voor 25 euro Samba-size je je brunch en geniet je onbeperkt van de bubbles. Prosecco of toch liever als mimosa met verse jus d’orange? Laat de bubbles maar komen! Ondertussen is er live bossa nova muziek en bestel je – als je wilt – wat extra’s nigiri en sashimi. Dit moet een zondag zijn.

Samba Brunch bij SushiSamba Amsterdam

Wil jij ook een keer eten bij SushiSamba Amsterdam? Dit fancy restaurant is echt een aanrader als je iets te vieren hebt! Van tevoren kijken wat je kunt bestellen of hoeveel geld je moet lenen van je spaarrekening? Dit zijn de SushiSamba Amsterdam prijzen en het menu.

Waar: Max Euweplein 64, Amsterdam
Website: www.sushisamba.com/amsterdam

Let’s get social!

Volg jij CityStyleGuide al op Insta Stories, Instagram en Facebook? Ik zie je daar!

Tips voor een weekendje Amsterdam kun je wellicht ook wel gebruiken. Dan kun je gelijk de rest van de stad verkennen en de leukste hotspots spotten. 

Beeld Samba Brunch SushiSamba Amsterdam: CityStyleGuide

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

1 reactie

    Leave a Reply