Shoppen wanneer het jou uitkomt bij Spruyt &Ko

Shoppen wanneer het jou uitkomt bij Spruyt &Ko

Shop jij liever ná openingstijd omdat dat je beter uitkomt? Dan ben je bij Spruyt &Ko in Utrecht aan het juiste shop adres. Je kunt namelijk winkelen wanneer het jou uitkomt én – natuurlijk – tijdens de reguliere openingstijden.

Shoppen wanneer het jou uitkomt bij Spruyt &Ko

Op afspraak shoppen klinkt best decadent, maar het is alleen maar heel handig. Zo hoef je niet te racen om voor 17.00 uur nog dat jurkje voor dat feestje van morgen te scoren. Je kunt gewoon even bellen met Spruyt &Ko en een afspraak maken wanneer jij tijd hebt. In de winkel hangen mooie merken, zowel gevestigde labels als jonge designers sieren de collectie.

Shoppen wanneer het jou uitkomt bij Spruyt &Ko

De 33-jarige eigenaresse Kathelijne vindt het belangrijk dat nieuwe ontwerpers een platform krijgen. Daarom brengt zij graag verandering in het feit dat zij vaak nog vrijwel onbekend zijn. Ben je zelf ontwerper, weet dan dat zij de volgende selectiecriteria heeft: authenticiteit, kwaliteit en design. In haar winkel verkoopt Kathelijne enkel unieke items. Ze vertelt dan ook: “Ik heb een voorkeur voor klassiek design met een knipoog en kleine, smaakvolle details. Die smaak is duidelijk terug te zien in de producten die ik verkoop.”

Merken die verder nog niet in Utrecht verkocht worden, kun je ook bij deze hotspot vinden. Denk hierbij aan merken als Inwear, Stroke Amsterdam en Six Ames. Hoe tof! Ook voor vintage kleding en mooie accessoires slaag je altijd in het monumentale pand aan de Zadelstraat. Tassen, sieraden, verzorgingsproducten en stationary, Spruyt &Ko verkoopt het.

Shoppen wanneer het jou uitkomt bij Spruyt &Ko

Bij Kathelijne kun je ook terecht voor stijladvies op maat, een check van je eigen kledingkast en ze is personal shopper. Ook geeft ze regelmatig wisselende workshops en is Spruyt &Ko echt haar creatieve broedplaats. Shoppen maar! Go, go go!

Waar: Zadelstraat 41, Utrecht
Website: www.spruytenko.nl

Meer tips voor een weekendje Utrecht om te shoppen, eten en slapen? Die vind je in dit artikel!

Beeld: Spruyt &Ko 

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply