Siggy’s Good Food, New York

Please select a featured image for your post

 

Siggy's Good Food

New York heeft naast de vele fast food tentjes ook genoeg fijne plekjes voor een healthy meal. Een van die restaurantjes (en take out) is Siggy’s Good Food waar de producten lokaal gekocht worden om de versheid te garanderen én de biologische boeren te ondersteunen.

Duurzame en whole-food ingrediënten in de lekkerste gerechten eet je in de casual omgeving van het restaurant of je gaat voor de Amerikaanse take away. Brunch, sapjes, smoothies, soepen, snacks (zelfs quinoa spinazie cake), salades, en dat alles gemaakt van clean, pure en organic products.

De Smoothies for Life helpen je op weg naar een gezondere lifestyle, want eenmaal geproefd zorgt ervoor dat je elke dag zo’n gezond sapje wil, of nee: nodig hebt! Een klein tipje van de sluier, de Berry Antioxidant Elixer is nieuw op het menu. De mix van goji bessen, bosbessen, frambozen, banaan en granaatappelsap geeft je gegarandeerd genoeg energie om verder te shoppen in the city that never sleeps!

Waar: 76 Henry Street, Brooklyn Heights in New York

Website: www.siggysgoodfood.com

Beeld: Siggy’s Good Food

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply