Het nieuwe Ven

Slapen, borrelen en werken in het nieuwe Ven
In het nieuwe Ven in Amsterdam Sloterdijk kun je vanaf eind 2016 slapen, borrelen én werken. Gisteren vond de preview plaats en konden we alvast een kijkje nemen in het voormalige kantoorpand.

Slapen, borrelen en werken in het nieuwe Ven

Nu nog volop in ontwikkeling, maar door al het beton, stof en de bouwmaterialen door zie je het vernieuwende Ven al schijnen. “Ven is the story about transformation”, vertelt marketing manager Tali Bielski enthousiast. De reden dat we zijn uitgenodigd is dan ook om die transformatie – van oud-kantoorpand naar hip en levendig hotel – van dichtbij mee te maken. Geen glamorous opening dus, die vindt pas eind 2016 plaats!

Slapen, borrelen en werken in het nieuwe Ven

Alle bouwmaterialen worden zoveel mogelijk gebruikt, zelfs voor het te leuke visitekaartje. En dat is nog maar het begin. Maar we willen natuurlijk weten wat er allemaal voor bijzonders in Ven komt. Een he-le-boel leuks kunnen we je vertellen! Naast hotelkamers en –appartementen, kun je er een duik nemen in het zwembad van de spa, sporten, een cocktail drinken in de rooftopbar (mét panorama view), je geluk beproeven in het casino en er kan natuurlijk ook gewerkt worden. De presentatie werd overigens gegeven in de ballroom, die er dus ook gaat komen! En waarom niet in Sloterdijk, het is overal dichtbij, makkelijk bereikbaar én toegankelijk voor zakenmensen en locals.

Slapen, borrelen en werken in het nieuwe Ven

Karim Rashid is (award winning) ontwerper van het designhotel en besloot elke verdieping een andere kleur te geven. Wij mochten vast een kijkje nemen in een van de kamers op de fuchsia-verdieping. Het bed, de badkamer, het uitzicht, wij willen er slapen! Het hotel wordt beheerd door het welbekende Park Inn by Radisson, het kan dan ook niet anders dan dat het een succes wordt!

Opening: Eind 2016
Waar: La Guardiaweg 5, Amsterdam
Website: www.ven-amsterdam.com

Beeld: eigen

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply