Slapen in hotel Sandton Eindhoven Centre

Lobby Sandton Eindhoven Centre

Sandton Eindhoven Centre is eind 2017 voor een groot deel vernieuwd. Zo heeft de lobby een mega make-over gekregen en zijn een deel van de kamers gerenoveerd. Wij sliepen er vorige week een nachtje om het hotel én de keuken te testen!

Sandton Eindhoven Centre

Het hotel ligt superdicht bij de stad, in het verlengde van Stratumseind. Stratum ken je vast als dé straat waar alle kroegen zich bevinden. Anyway, heel handig en makkelijk te bereiken dus vanaf het station en vanuit de stad. Superhandig na een avondje stappen, borrelen of een etentje in Eindhoven.

Restaurant Sandton Eindhoven Centre

Eten kun je overigens ook in de hotelbar doen, net als wij. Een tafeltje reserveer je tijdens je verblijf ter plekke of van tevoren tijdens je boeking. Het restaurant verschilt iets van hotelbars die je wellicht gewend bent en dat maakt het extra leuk. Al het receptiepersoneel kan namelijk koken, ha!

Hamburger Eten Sandton Eindhoven Centre

Er is een TurboChef die ze onder andere gebruiken voor de Rib Eye Steak, zodat dit gerecht in mum van tijd klaar is. Het hotel is echt een beetje een home away from home; het personeel herkent je en je voelt je er gelijk thuis. Wij gingen voor de burger en de caesar salad met zalm en een glas wijn. Heerlijk!

Restaurant lobby Sandton Eindhoven Centre

De lobby ziet er super Instagrammable uit (check m’n Stories maar) en heeft door het zachtroze een relaxte uitstraling. Verantwoordelijk voor de toffe inrichting en de restyling is ontwerpbureau HIP Studio. Had ik al gezegd dat er ook een open haard is waar je 24/7 kunt opwarmen met een hapje en drankje?

Kim lobby Sandton Eindhoven Centre

Kamers Sandton Eindhoven 

Een deel van de kamers aan de voorzijde van het hotel zijn gerenoveerd. Er zijn 26 helemaal opgeknapte kamers, de zogenoemde deluxe kamers. Zeker zo’n kamer boeken dus als je hier gaat verblijven. Wij verbleven in een van de nieuwe kamers en het bed sliep heerlijk! Wel is het er een beetje gehorig. We sliepen er op vrijdagavond – dan is het natuurlijk ook drukker in de stad – en ik kon niet helemaal plaatsen of het geluid van de buren of van buiten vandaan kwam. Het ontbijtje ’s ochtends maakte alles weer helemaal goed. Croissants, Nutella, fruit, bolletjes, ei, brood, granola en yoghurt, je kunt het allemaal zelf pakken van het buffet.

Deluxe kamer Sandton Eindhoven Centre

Laat je even weten als je ook bij Sandton Eindhoven Centre geweest bent?

Waar: Stratumsedijk 23D, Eindhoven
Website: https://www.sandton.eu/sandton-eindhoven-centre/nl/

Let’s get social!

Volg jij CityStyleGuide al op Facebook, Insta Stories en Instagram? Ik zie je daar!

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Sandton Eindhoven Centre.

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply