Smaak Amsterdam Sample Sale

Smaak AmsterdamBlok 14 en 15 mei in je agenda, want dan is de Sample Sale van Smaak Amsterdam! Ben jij ook zo’n fan van de mooie tassen, gekleurde portemonnees en stijlvolle accessoires? Ga dan aanstaande week naar de Sample Sale en koop met korting!

Smaak Amsterdam is een jong label, maar heeft inmiddels al vier eigen winkels en wordt op verschillende plekken in het land verkocht. Zo kun je onder andere bij de Bijenkorf en boetieks terecht voor jouw dosis stijl. De eigen Smaak Amsterdam winkels vind je niet alleen in Amsterdam – waar twee winkels zijn- maar ook in Rotterdam en Den Haag.

Sample Sale Amsterdam
Woensdag 14 mei van 18.00 tot 21.00 en donderdag 15 mei van 10.00 tot 17.00 uur staat de smaakvolle winkel op de Berenstraat (nummer 39) in het teken van de Sample Sale. Op deze dagen kun je met een fijne korting shoppen bij Smaak!

Smaak Amsterdam, Berenstraat 39 Amsterdam
www.smaakamsterdam.com

Beeld: Smaak

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply