Søstrene Grene in AmsterdamSøstrene Grene in Amsterdam


De Søstrene Grene winkel in Amsterdam is vandaag precies een week open, en wat is ’ie leuk! In de winkel van de gezusters Grene shop je de leukste interieuraccessoires voor een klein prijsje. Daar houden we van!

Søstrene Grene in Amsterdam


Søstrene Grene in Amsterdam

Gisteren ben ik zelf een kijkje gaan nemen in de nieuwe winkel aan de Amsterdamse Nieuwendijk, en ik ben absoluut fan. Ze hebben er echt van alles, van kledinghangers – die ik in zesvoud heb ingeslagen – tot koperen mandjes, gekleurde schriftjes en nu natuurlijk kerstspulletjes.

Søstrene Grene in Amsterdam


Maar ook kaarten, origineel cadeaupapier, make-uptasjes, superzachte kussens en nog veel meer Scandinavisch design. Tip: voor de feestdagen kun je er ook errug leuke cadeautjes scoren!

Waar: Nieuwendijk 219, Amsterdam
Website: www.grenes.dk


Beeld: eigen

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

5 reacties
  1. Ha Gezusters, ik wilde jullie bellen met een vraag maar kan geen telefoonnummer vinden. Als het goed is zouden jullie gisteren enkele fittingen en grote bolgloeilampen binnen krijgen. Volgens mij zwarte-, koper- en messingkleurige fittingen. Van die laatste wil ik er graag drie kopen. Nu zou ik dat graag vanmiddag willen komen ophalen. Hebben jullie ze en kunnen jullie er drie achterhouden? Groet

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief