SPRING Festival Utrecht: 17 t/m 26 mei 2018

SPRING Festival

Van 17 t/m 26 mei 2018 is het weer tijd voor SPRING Festival Utrecht. Tijdens dit toffe festival zijn er voorstellingen, dansacts en installaties door heel Utrecht te vinden. Het tiendaagse Performing Arts Festival is er speciaal voor nieuwsgierig publiek.

SPRING Festival

Wat je kunt verwachten in deze dagen? Nieuwe ontwikkelingen in de internationale hedendaagse podiumkunsten met veel dans, theater, perfomance en kunst in de openbare ruimte. Kan dat betekenen dat de omgeving waar je toevallig loopt ineens kan veranderen in een podium? Jazeker. SPRING Festival houdt ervan op onverwachte plekken in de stad op te treden en (video-)installaties neer te zetten.

Dit jaar is er wederom een sterke line-up met hoog kwaliteitswerk van vrouwelijke choreografen: Female Power. “Daarnaast heeft SPRING 2018 een focus op belangwekkend werk uit de Asia-Pacific regio, dat gericht is op de toekomst en kwesties rond ‘Asianness’, technologie, gender en spiritualiteit. Het Urban Heat programma is gevuld met politiek gedreven kunstenaars die werk maken voor de publieke ruimte. Het festival presenteert onder de noemer Dutch Connection een sterk Nederlands programma”, aldus marketing- en communicatietrainee Sophie Fransman.

Benieuwd naar het hele programma? Neem dan een kijkje op de website: www.springutrecht.nl.

Let’s get social!
Volg jij CityStyleGuide al op Facebook en Instagram? Ik zie je daar!

Beeld: Unsplash

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief