The Stationery collectie van & Other Stories

The Stationery collectie van & Other Stories

Het zat er al een tijdje aan te komen, maar nú is de stationery lijn van & Other Stories echt te koop! In Nederland kun je alleen in Amsterdam en Utrecht terecht voor deze toffe winkel, maar in veel steden buiten Nederland kun je & Other Stories tijdens je stedentrip wat vaker tegenkomen.

The Stationery collectie

Natuurlijk moest ik gelijk even een kijkje nemen en ik ben fan! Dat was ik natuurlijk al van de kleding, schoenen, beautyspullen en tassen, maar nu moet ik ook regelmatig deze collectie checken. The Gift Shop, zoals de stationery collectie heet, barst van de mooie kantoorartikelen en essentials. Met deze nieuwe spulletjes maak je elke werkplek tot een feestje. Zie je die mooie gouden balpen, schaar en post-its al shinen op je bureau?

The Stationery collectie van & Other Stories
A desk to impress

Echt álles uit de allernieuwste collectie wil je direct in je eigen huis óf kantoor neerzetten. Er zijn notebook covers, pennenbakken (maar dan hip), etuis, klemmetjes en nog heel veel meer. & Other Stories heeft ook hele leuke travel tags voor aan je reistas, notitieboekjes (ik kan niet kiezen!) en telefoonhoesjes. Het kleurrijke telefoonhoesje heb ik gelijk gekocht. Benieuwd welke? Ik deel hem op Instastories op Instagram!

The Stationery collectie van & Other Stories

Ren jij ook snel naar & Other Stories in Utrecht of Amsterdam?

Waar: Heiligeweg 26, Amsterdam & Oudegracht 151, Utrecht
Website: www.stories.com

Beeld: & Other Stories en CityStyleGuide

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

2 reacties

    Leave a Reply

    Over City Style Guide

    Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

    Latest Posts
    Nieuwsbrief