Strandpaviljoen Tent 6 in Zandvoort

Strandpaviljoen Tent 6 in Zandvoort

Hoe gezellig is het om na een lange strandwandeling neer te ploffen op zachte kussens bij de open haard? Bij Strandpaviljoen Tent 6 in Zandvoort kun je vanaf nu tot eind oktober weer terecht: het strandseizoen is geopend!

Strandpaviljoen Tent 6 in Zandvoort

Weer of geen weer, bij Tent 6 is het altijd zomer. De vintage meubels, gezellige planten, open keuken, openslaande deuren richting zee én het uitzicht op het strand zorgen voor het ultieme vakantiegevoel. Ook op zondagmiddag. Als je er toch op zondag bent, bestel dan vanuit je ligbed gelijk wat oesters. Die zijn elke zondag voor 1 euro te koop, terwijl de dj’s hun vinyl plaatjes draaien. Het terras van Tent 6 is direct aan het strand, waar je geniet van eerlijke producten. Zo is er koffie van White Label, verse thee van Teabar Amsterdam, glutenvrije taart van de Groene Zusjes, vlees van Brandt en Levie, frisdranken van Dorstlust en pasta’s van de Pastafabriek. Alle leveranciers maken met veel liefde en toewijding aan hun producten en dat is iets waar de eigenaren van Tent 6 voorstander van zijn. Gezonde en dagverse producten staan er centraal.

Strandpaviljoen Tent 6 in Zandvoort

Strandseizoen

Inmiddels is het alweer het derde strandseizoen voor Tent 6 en is de menukaart vernieuwd met oude kooktechnieken. Huh? Ja echt! Poffen, wecken, pekelen en roosteren, worden weer regelmatig gebruikt. Ook voor vegetarische gerechten en maaltijden die je niet zo snel bij andere strandtenten vindt, ben je hier op de juiste plek.

Er is ook een proeverij plank – yes! – waarbij je de seizoensgerechtjes op de plank deelt met de rest van je tafel. Dit is geen mega kaasplank, maar echt een heel menu. De chef stelt elke maand een ander menu samen, waarbij drie voor-, hoofd- en nagerechten op grote houten planken en emaille schalen geserveerd worden. Klinkt goed!

Strandpaviljoen Tent 6 in Zandvoort

Wil je al dat eten er weer een béétje aftrainen, dan maak je na je ontbijt, lunch, diner of borrel bij Tent 6 een wandeling over het strand. Ben je er op woensdagochtend? Dan kun je meedoen aan de yogales op het strand. Waan je je even écht op vakantie.

Waar: Boulevard Paulus Loot, Strandafgang 6, Zandvoort
Open: elke dag vanaf 9.00 uur (tot en met half oktober 2017)
Website: www.tent6.nl

Beeld: Tent 6 

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

2 reacties

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief