Stroopwafelwinkel Amsterdam: Van Wonderen Stroopwafels

Stroopwafelwinkel Amsterdam

Stroopwafelwinkel Amsterdam? Yes! Bij Van Wonderen Stroopwafels eet je de allerlekkerste stroopwafels die je je maar kunt bedenken. De specialist op het gebied van stroopwafels maakt niet alleen lekkere koekjes met stroop, je kunt ze ook nog eens afmaken met zelfgekozen toppings!

Stroopwafelwinkel Amsterdam

Stroopwafelwinkel Amsterdam

Een zoete snack is op z’n tijd (eh altijd), best wel heel erg lekker. Nu kun je grijpen naar een zakje stroopwafels die al weken open op je bureau staat – en er niet lekkerder op is geworden – maar je kunt ook langsgaan bij Van Wonderen Stroopwafels. Dan weet je zeker dat je een verse variant te pakken hebt. Of het nu maandag, woensdag of zondagavond is, deze zoete hotspot is elke dag (hoera!) geopend van 10.00 tot 21.00 uur. Lekker duidelijk.

Stroopwafelwinkel Amsterdam

Nu wil je natuurlijk weten met wat voor lekkers je je stroopwafel helemaal kunt toppen. Om te beginnen kun je gaan voor een die voor de helft in chocolade gedoopt is (oh my!). Op die chocolade – dat plakt natuurlijk lekker – zitten M&M’s, mini marshmallows, koekjes, salted caramel, Oreo of pistache. Kun je niet kiezen? Misschien mag je er dan wel twee door elkaar. Zo’n kleurrijke topping ziet er niet alleen heel Instagrammable uit (Tag je @citystyleguide ook even? Vinden we leuk!), maar is ook errug lekker.

Stroopwafelwinkel Amsterdam

Naast stroopwafles hebben ze er ook Belgische chocolade en ice coffees. Uiteraard ook met caramel en stroopwafel. Allemaal vers voor je klaargemaakt in de winkel in Amsterdam. Ja, ook de wafels zelf! Met een beetje geluk heb je een warme te pakken. Yum!

Stroopwafelwinkel Amsterdam

Je kunt de Van Wonderen Stroopwafels overigens ook mee naar huis nemen. Kies je gewoon jouw favorieten en die doen ze voor je in een handige box. Kun je je huisgenoten, vrienden en familie ook op al dat lekkers trakteren.

Waar: Kalverstraat 190, Amsterdam
Open: Elke dag van 10.00 – 21.00 uur
Website: www.vanwonderenstroopwafels.nl

Beeld: Stroopwafelwinkel Amsterdam Van Wonderen Stroopwafels

Delen:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone
Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief