Suikervrij eten Breda

Suikervrij eten Breda

Suikervrij eten kan lastig zijn, maar niet als je de juiste adresjes weet te vinden. Er zijn in Breda genoeg hotspots waar je heerlijk suikervrij kunt eten. Al is niet alles op de kaart suikervrij, bij deze restaurants hebben ze talloze mogelijkheden voor een suikervrije snack!

Suikervrij eten Breda
Sowieso Koffiebar Breda

Je zit sowieso goed bij Sowieso Koffiebar Breda aan de Nieuwstraat. Taartjes smaken tenslotte nóg beter als ze suikervrij zijn, dan voelt het toch iets minder slecht. Krijg jij ook al trek in de vegan en suikervrije chocoladetaart? Of ga je voor de vegan sugar free blueberry cheesecake? Op de kaart staan telkens verrassende nieuwe taarten en cakes, dus verwacht steeds nieuwe lekkernijen!
Nieuwstraat 46, Breda
www.facebook.com/sowiesobreda

In Kannen en Kruiken

Bij IKEK (In Kannen en Kruiken) zijn veel van de taartjes bio én suikervrij. Ook bevatten ze veelal geen gluten en lactose. Wat voor lekkere taartjes er op de kaart staan? Een blondie of brownie cheesecake met kokossuiker, creamcheese en verse frambozen, shortbread met kokosroom, amandelen en hazelnoten en sinaasappeltaart met kurkuma, granaatappel en amandelen. Hadden we al gezegd dat de carrotcake met creamcheese en pecan en de maanzaad-hazelnootcake met melkchocolade, ganache en maanzaad ook aanraders zijn?
Veemarktstraat 45, Breda
www.inkannenenkruikenbreda.nl

Restaurant Loff

Loff is een heel fijn biologisch-vegetarisch-veganistisch restaurant. Hoe het werkt? Je schept op van het buffet en laat heet afwegen bij de bar. Er zijn voornamelijk streekgebonden groenten en de producten zijn van 100{8b2d2b7742d064625dd675e455205c9f94af408606bf9775a4446b3a4a957abe} biologische landbouw. Toe neem je natuurlijk een stuk suikervrij cake of taart. De sinaasappel-gembertaart bijvoorbeeld is vegan en raw. De healthy treats & sweets van Sharp Sharp zijn vegan, biologisch, glutenvrij en suikervrij en zijn bij heel veel hotspots in het land te koop. In Breda is dat bij Loff!
Wilhelminastraat 15, Breda
www.restaurantloff.nl

Check altijd even op de kaart of bij de bediening of het door jou gekozen eten inderdaad suikervrij is.

We zochten ook suikervrije hotspots in Rotterdam, Utrecht, Amsterdam en Groningen voor je op! Liever dikke vette lekkere hamburgers? Dan moet je bij deze burgerbars in Breda zijn

Let’s get social!

Volg je CityStyleGuide al op Instagram Stories, Instagram en Facebook? Ik zie je daar!

Beeld suikervrij eten Breda: Sowieso en Loff

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply