Suikervrij eten in Amsterdam

Suikervrij eten in Amsterdam

Deze leuke tentjes in Amsterdam werken niet met geraffineerde suikers, maar uitsluitend met natuurlijke suikers. Behalve dat dit een stuk gezonder is, is het ook nog eens heel lekker. Bij welke van deze drie adresjes in Amsterdam zou jij wel suikervrij willen eten? Allemaal? Yes, wij ook!

Ninour 
Healthy hotspot Ninour ziet er niet alleen geweldig uit, alles op het menu is ook nog eens vrij van geraffineerde suikers én vegetarisch. Je kunt je spelt pannenkoeken, couscous of salade to go nemen of binnen tijdens het werken (op de wifi) of kletsen lekker oppeuzelen. Overigens zijn alle ingrediënten die Ninour gebruikt zo lokaal mogelijk geproduceerd. En – no worries – ook de suikervrije snacks zijn to die for. Homemade raw oreo anyone?
1e Jan Steenstraat 109, Amsterdam
www.ninour.nl

Lavinia 

Suikervrij eten in Amsterdam
Puur en eerlijk waarbij E-nummers en geraffineerde suikers vermeden worden, daarvoor ga je naar Lavinia. Natuurlijk is het ook nog eens hartstikke lekker. Zo zijn er dagelijks verse salades en is de flammkuchen met zalm niet te versmaden. Bij Lavinia kun je nu ook genieten van het zoet zonder suiker van Sue, dit leuke tentje met de lekkerste bites in Rotterdam.
Kerkstraat 176, Amsterdam
www.laviniagoodfood.nl

Sugarless
Bij Sugarless eet je niet alleen biologisch, maar zijn de gerechten ook nog eens vrij van ongezonde zoet-, kleur-, geur- en smaakstoffen. De lunchroom heeft een handige kaart waar achter ieder gerecht staat of het lactosevrij, glutenvrij of vegetarisch is. Heel handig, want hierdoor zie je in een oogopslag wat er precies in zit.  Sugarless serveert alleen producten die vrij zijn van geraffineerde suikers, al het lekkers is namelijk gezoet met gezonde natuurlijke suikers. Van een biologisch broodje tot een uitgebreide high tea.
Bilderdijkstraat 92, Amsterdam
www.sugarless.nl

 Beeld: CityStyleGuide

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

3 reacties

    Leave a Reply

    Over City Style Guide

    Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

    Latest Posts
    Nieuwsbrief