Suikervrij eten in Groningen

Suikervrij eten in Groningen

Wil je tijdens je stedentrip naar Groningen suikervrij eten? Dat kan bij deze twee leuke hotspots!

Feel Good

Suikervrij eten in Groningen
Puur eten, zo uit de natuur. Daar houden ze van bij Feel Good in Groningen. Hier geen E-nummers, geraffineerde suikers en andere chemische toevoegingen, maar voeding waar je lijf gelukkig van wordt. Speltpannenkoeken met vers fruit, sapjes met heel veel groenten en fruit, maaltijdsalades en desembrood met biologisch beleg. Feel good food noemen we dat. En dat wordt ook nog eens geserveerd op een hele leuke locatie. Kun je al dat lekkers niet op? Vraag dan een doggiebag, want eten weggooien daar doen ze bij Feel Good niet aan. En terecht.
Oude Kijk in ‘t Jatstraat 29, Groningen
www.feelgoodgroningen.nl

Anat

Suikervrij eten in Groningen
Biologische fairtrade koffie, een kop kruidenthee met een stukje lavendelcake, bij Anat in het Noorderplantsoen is alles 100{8b2d2b7742d064625dd675e455205c9f94af408606bf9775a4446b3a4a957abe} plantaardig (veganistisch), biologisch, duurzaam en suikervrij. Het menu wisselt vaak, er wordt namelijk gewerkt met lokale en seizoensgebonden producten die duurzaam zijn. Je kunt je slowjuice, ontbijt, lunch of snack bij Anat opeten of lekker meenemen en bij de vijver gaan zitten.
Verlengde Grachtstraat 1, Groningen
www.anat.nu

Beeld: websites van de hotspots

 

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

1 reactie

    Leave a Reply