Suikervrij eten in Rotterdam

Suikervrij eten in Rotterdam

Ben jij op zoek naar adresjes waar je suikervrij kunt eten in Rotterdam? Wij zetten ze voor je op een rijtje! Ben je klaar voor een sugar free day?

Sue

Suikervrij eten in Rotterdam
Bij Sue aan de Karel Doormanstraat eet je bewust en vooral zonder schuldgevoel. De fijne gerechten zijn niet alleen suikervrij, maar ook lactose- en glutenvrij en toch is alles lekker zoet. Hoe dan? Door het gebruik van natuurlijke ingrediënten als rijst- en agavesiroop en dadels. Je kunt er terecht voor een granola ontbijtje, plakje bananenbrood, truffels, bounty, snickers en zelfs raw en vegan taarten. Timarisu, please!
Karel Doormanstraat 372, Rotterdam
www.sue-food.nl 

Bertmans

Suikervrij eten Bertmans
Bertmans mag niet ontbreken! Ontbijt, lunch en koffie, het kan er allemaal. Het menu bestaat uit veel groenten en andere plantaardige producten en is geïnspireerd op de wereld. Boekweitpannenkoek met mayple sirop, banaan en blauwe bessen anyone?
Zaagmolenkade 15, Rotterdam
www.facebook.com/Bertmans.rotterdam

Spirit

Suikervrij eten in Rotterdam
Omdat suiker bij veel mensen een stuiterbaleffect heeft (lees: ups en downs in je energielevel), gebruiken ze bij Spirit liever rijst- of agavesiroop in hun patisserie. Dezelfde lekkere zoete smaak, maar een stabiel energielevel. Houden we van!
Mariniersweg 9, Rotterdam
www.spiritrotterdam.nl

Beeld: websites van de hotspots: Sue, Bertmans, Spirit

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

16 reacties

    Leave a Reply

    Over City Style Guide

    Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

    Latest Posts
    Nieuwsbrief