Suikervrij eten in Utrecht doe je bij deze hotspots

Suikervrij eten in Utrecht

Suikervrij eten in Utrecht? Yes! Deze hotspots hebben allemaal wel iets voor je. Of het nou een gerecht zonder suiker is, of een complete suikervrije menukaart, eten zonder suiker wordt je er een stuk makkelijker gemaakt.

Suikervrij eten in Utrecht
SLA

Suikervrij eten in Utrecht
Bij de biologische saladebar SLA kun je je suikervrije geluk niet op. Er is een menu dat elke drie maanden wisselt, want bij een nieuw seizoen hoort een nieuw ontbijt, lunch en diner. Ook kun je er zelf je salades samenstellen, van de bladgroenten tot de toppings. Er zijn voldoende suikervrije en vegan varianten en zelfs de taartjes zijn verantwoord doordat ze gezoet zijn met natuurlijke suikers. Ook voor een smoothie of soepje loop je er de deur plat.
Voorstraat 52 & Nachtegaalstraat 58, Utrecht
www.ilovesla.com

HOOI Utrecht

Suikervrij eten in Utrecht doe je bij deze hotspots
Hooi! We denken natuurlijk gelijk aan Zaai (Hooooi postbode Siemen), maar dat maakt HOOI in Utrecht er niet minder leuk om. Bij deze hotspot kun je gerechten mét en zonder suiker bestellen. Ideaal, want nu kan iedereen er terecht. Op de kaart? Plankje met boterhammen en scones met jam en clotted cream, maar ook bananenpannenkoekjes van spelt met verse vruchten en mayple syrup en overnight oats (warm of koud). Ga als toetje of tussendoortje voor de suikervrije kokos-citroentaart (ook gluten- en lactosevrij).
Burgemeester Reigerstraat 25, Utrecht
www.hooiutrecht.nl

rose&vanilla

Suikervrij eten in Utrecht rose&vanilla
Taartenwalhalla rose&vanilla maakt iedereen blij. Alle cakes en taarten zijn megalekker en gluten- en lactosevrij. De biologische taarten die in de winkel in Utrecht verkocht worden zijn daarnaast ook nog eens suikervrij. Dus er zijn geen geraffineerde suikers te bekennen. Ook zijn de cakes en taarten vrij van melk. De brownies, appeltaart, kokos-citroentaart, alles is even lekker.
Amsterdamsestraatweg 13, Utrecht
www.roseandvanilla.nl

Check van tevoren wel even of het gerecht dat je gekozen hebt inderdaad suikervrij is. 

We hebben meer suikervrije artikelen! Zoals suikervrije hotspots in Rotterdam, in Groningen en in Amsterdam

Beeld: SLA, HOOI, rose&vanilla 

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

2 reacties

    Leave a Reply

    Over City Style Guide

    Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

    Latest Posts
    Nieuwsbrief