Sunday Market Amsterdam

Please select a featured image for your post

SundayMarketElke eerste zondag van de maand vindt de Sunday Market plaats bij de Westergasfabriek in Amsterdam. Op deze gezellige markt vind je onder andere interieurontwerpen, sieraden, kunst, vintage, design, illustraties, mode en keramiek.

De Sunday Market geeft naast gevestigde namen, ook nieuw talent (van de Rietveld Academie en de Design Academy) de kans om hun producten op de ‘markt’ te brengen. Naast producten, ontwerp en illustraties, zijn er ook volop biologische producten en heerlijk eten en drinken. De inspiratie van de Sunday Market komt van de markten in Londen (Portobello, Camden en Spitalfield).

Een bezoekje brengen aan de Sunday Market? Dat kan elke eerste zondag van de maand. De eerst volgende is op 2 maart van 12.00 tot 18.00 uur. De workshops en optredens worden nog bekend gemaakt. Oh en de entree is gratis!

Sunday Market, Cultuurpark Westergasfabriek

Beeld: Sunday Market

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief